Image default
Trening

Pangstart for «nye» Actic Moss

Den siste tiden har det skjedd store forandringer hos Actic Moss i Lilleng Helsepark. Når tiden var kommet for å vise senteret frem i sin nye drakt, så lot ikke treningsivrige mossinger seg be to ganger.

Helt siden Ann Kristin Holder tok over som ny daglig leder for treningssenteret i Lilleng Helsepark, så har det vært jobbet iherdig med å gi stedet et realt ansiktsløft. Det har de lykkes umåtelig godt med. Ingen områder har sluppet unna. Her har garderober, bassengavdeling, sal for ulike gruppetimer og ikke minst de store og luftige områdene som huser både kondisjons og styrkeapparater fått et innbydende og funksjonelt løft. Det fikk alle som besøkte senteret i løpet av feiringen den første helgen i mars ta i nærmere øyesyn, enten de selv deltok på noen av de ulike tilbudene, eller bare var innom for å slå sjekke det ut. Holder selv var i fyr og flamme over den store interessen og den fantastiske mottagelsen.

– Hva kan man egentlig si etter en slik festhelg. Kort oppsummert vil jeg si at det har vært utrolig artig. Med flere hundre mennesker innom både lørdag og søndag, så kan vi trygt konkludere med at det har vært en braksuksess. Tilbakemeldingene fra både eksisterende medlemmer og andre som var innom for å prøve ut våre tilbud har vært udelt positive. Dette har vært en drømmehelg av de sjeldne, smiler den energiske senterlederen.

Tettpakket og stappfullt 
Det var et svært innholdsrikt program som var sydd i sammen foran treningsfesten hos Actic Moss. Her var det blant annet lagt opp til en gruppetimemaraton hvor både spinning, Aqua, pilates, dans, yoga og sirkeltrening stod på programmet. I tillegg arrangerte de egne seanser med blant annet kursing i riktig løfteteknikk, gode øvelser i forhold til skulderproblematikk og andre spennende og nyttige temaer. Responsen lot ikke vente på seg.

– Det er jo alltid knyttet en god del sommerfugler til om man treffer blink når man syr sammen et såpass stort program, men det gjorde vi til gangs. Så å si alle gruppetimer var stappfulle og interessen for de andre delene av programmet var også upåklagelig. Vi er knallfornøyde, uttaler Ann Kristin Holder.

Tverrfaglig samarbeid
Da vi snakket med Holder helt i startfasen i januar var hun opptatt av å knytte de ulike tilbudene i helseparken mer sammen. Rett og slett lage et tverrfaglig miljø som kunne ha god nytte av hverandre. Det kan vi slå fast at hun har lykkes med. Til stede under festhelgen var både Rosenvinge Kropp & Helse, Vansjøklinikken, Wenches Terapi-Basisfot Moss, Svangerskapsterapeut Doula June og Royal Thai Massasje. 

– For en fantastisk og sprudlende gjeng med damer som har fått vist seg frem i sammen med oss denne helgen. Dette viser noe av mangfoldet her på huset, og enda har vi mer spennende å by på, uttaler Holder engasjert.

Har funnet sin nisje
Det hersker liten tvil om at oppgraderingen av treningssenteret har blitt svært godt mottatt av både brukere og ikke minst de ansatte. Holder mener at de har klart å skape seg sin egen lille nisje i bransje som er svært godt representert i Moss.

– Ja, jeg føler at vi har lykkes med det. Vi skiller oss jo litt ut ifra mengden ved blant annet å kunne tilby trening i basseng. Det faktum at vi har store og luftige lokaler med god plass mellom de ulike apparatene er også et pluss. Legger vi til at det sjelden er ventetid for å benytte apparatene også, så føler jeg at vi har fått oppsummert greit. Som du skjønner så er vi veldig fornøyde med det løftet som nå har blitt gjennomført. Det har ført til mange nye medlemmer, og som en konsekvens av dette så har vi nå behov for å knytte til oss enda flere instruktører. Vi har rett og slett blitt et skikkelig familiesenter for brukere i alle alderssegmenter. Et sted som har rom for både fysiske utskeielser og sosiale avbrekk. Akkurat slik vi ønsker å fremstå, smiler Ann Kristin Holder.

Related posts

Timeplan etter kundenes ønsker!

mortensen

Stor interesse for årets squashliga

mortensen

Energidagen lørdag 18. september: Tren gratis på fire treningsenteret på Høyda

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy