Image default
Nytt på Høyda

Drift reklame & design

Sandaunet Designbyrå har byttet navn til Drift reklame & design. Den driftige gjengen som du finner innerst i gangen på vestsiden av Lilleeng Helsepark, består av kreative og humørfylte mennesker med et høyt faglig nivå. 

Med tilhold midt i byens hjerte av bedrifter, vil vi lett kunne holde kontakt med våre kunder og samarbeidspartnere – sier en fornøyd byråleder Lene Stamnes Sandaunet. Her har vi enkel kontakt mellom våre interne ressurser innen visuell og digital kommunikasjon som vi hjelper våre mange kunder med – legger Stamnes Sandaunet til.

Mossebasert byrå
Stamnes Sandaunet legger vekt på at de er et lokalt byrå, med god lokalkunnskap. De vil på den måten enkelt hjelpe sine kunder med markedsføring som treffer riktige målgrupper lokalt i Moss. 

Hun mener at med deres brede kompetanse innen merkevarebygging, digital markedsføring og visuell kommunikasjon vil de kunne bidra med verdifull assistanse til sine kunder i deres markedsføring og styrking av merkevare.

Vi liker å jobbe tett med alle våre kunder uansett størrelse. Drift reklame & design er ofte våre kunders markedsavdelings forlengede arm. Ingen er best på alt, derfor har vi knyttet til oss dyktige folk innen en rekke fagfelt. Det betyr at du som kunde får ett firma og én person å forholde deg til, uansett behov.

Kreativ gjeng
Byråleder Lene fremhever sterkt de kreative ansatte i byrået. Med interne ressurser på viktige fagområder er hun sikker på at byrået stiller sterkt med gode løsninger innen analyser og strategisk arbeid, samt utarbeidelse av det endelige sluttproduktet. «Gjengen», som alle har en tung ryggsekk med utdanning innen sine felt, er kanskje i toppsjiktet innen sine respektive fagområder.

Byrået er bygget opp over tid – sier Stamnes Sandaunet. Vi startet i 2008 med en ansatt, og har gradvis utvidet etter hvert som de rette fagområder har blitt tilgjengelig. Vi teller i dag nå 4 ansatte samt en lærling, (som for øvrig avlegger sin fagprøve i disse dager) så sammen med våre samarbeidspartnere anser vi oss klare til de fleste oppgaver innen reklame og design.

Byråleder Lene Stamnes Sandaunet er sikker på at trivsel og godt humør er meget viktig innen et moderne reklamebyrå. Dette tar Drift reklame & design på største alvor, og har vært en meget viktig faktor i utvelgelsen av våre medarbeidere. Derfor er det hver dag en glede å komme på jobb og møte denne gjengen som tar i mot deg med et stort smil som gir løfter om nok en flott dag på jobb. 

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Noen setter Moss på kartet, andre setter Moss på bilen

mortensen

Nå kommer Kitch’n til Rygge Storsenter

mortensen

Bruktbilforhandleren Moss Bil As – kobler til et «ekstra ben»

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy