Image default
Nytt på Høyda

Verdens største undertøyskuff

Det har vært litt av en reise som de to eierne, Jeanine Myhr og Kristin Mehren har lagt ut på siden de ble kjent med hverandre for godt over 10 år siden. 

Den gang var de begge i full sving med å avlegge sine mesterbrev innenfor henholdsvis blomsterdekoratørfaget og frisørfaget. Drømmen om å kunne starte opp noe i fellesskap ble stadig sterkere, men de skjønte raskt at det var nok av både frisører og blomsterhandlere i byen. I stedet valgte de å gå «all in» for undertøy. 

– Ja, vi tok et litt annerledes valg og når vi ser tilbake i dag så er jeg ikke det minste i tvil om at vi satset riktig, forteller Jeanine Myhr.

Nye muligheter
Vi treffer henne i deres nyåpnede butikk i V35-bygget på Høyda. Etter å ha tilbragt de ni første årene på Rygge storsenter trengte de større plass. Valget ble da å overta lokalene som tidligere huset Høyden postkontor. Her har de fått akkurat det de ønsket seg og mer til.

– Med tiden vokste vi rett og slett ut av lokalene vi tidligere disponerte. Her i våre nye lokaler får vi eksponert våre varer på en helt annen måte. Her får vi vist frem vårt store utvalg slik vi ønsker at det skal bli vist. Det er utrolig viktig for oss, forklarer Myhr.

Dekker de fleste behov
Det hersker liten tvil om at Undertøysskuffen er en undertøysforretning litt utenom det vanlige. Selv om de nye lokalene er mer en romslige så er plassen utnyttet til fulle. Det er tydelig at eierne er stolte av hva det har klart å få til.

– Det du ser her er rett og slett Norges største undertøysbutikk. Vårt mål er å kunne tilby våre kunder det lille ekstra. Her vil man finne truser fra 60-130 cm og koppestørrelse på BH’er fra A og til og med P. Det er ikke så mange som kan tilby dette, hvis man ikke snakker om netthandel da. Vårt ønske er at kunden skal kunne komme innom for å ta våre produkter i øyesyn. Kjenne på kvaliteten, prøve ulike modeller og finne det man ønsker seg om man er liten eller stor. Vi kan selvfølgelig ikke ha alt man måtte ønske seg inne til enhver tid, men med våre unike bestillingsrutiner kan vi få tak i det aller meste rett fra fabrikk. Vi gir oss rett og slett ikke før kunden er fornøyd, forklarer Jeanine Myhr.

Ikke bare undertøy
Etter å ha tatt et raskt overblikk i de nye lokalene til spesialforretningen ser vi at de tilbyr langt mer enn bare undertøy til damer. 

– Her har vi nattøy, badetøy, morgenkåper og andre typer av klær. Vi har til og med laget en egen vegg for mannfolkene. Vi ønsker å være litt spesielle og det synes jeg at vi har lykkes godt med. Prismessig dekker vi også hele spekteret, enten man er ute etter et klassisk hverdagsprodukt eller noe som oser av luksus. Det er bare å spørre, så hjelper vi til med det aller meste. Her yter vi nemlig service på den gode, gamle måten, avrunder Myhr.

Tekst Petter Andresen

Foto Jørn Mortensen

Related posts

Specsavers forlater Moss sentrum til fordel for Rygge Storsenter

mortensen

Påskefest i Melløsparken 2. april 2022

mortensen

Har klokketro på estlandsk lettvekter

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy