Image default
Høyda

Moss Rørleggerservice AS – årets rørleggerbedrift i VB-kjeden

Moss Rørleggerservice er tilknyttet VB-Kjeden som samler 200 rørleggerbedrifter i Norge. VB er en landsdekkende kjede som leverer vann, varme og energi til hele landet, og med rundt 1916 kunnskapsrike fagfolk, gir de alt fra å gi gode råd om miljøvennlige varmeløsninger for store industribygg, til å installere baderom i private hjem.

Butikksjefen Line Terese Busch

Vi utfører service- og rørleggerarbeid både for private og på bedriftsmarkedet, samt at vi installerer varmeløsninger og varmepumper (luft/vann og vann/vann) – forteller styreleder Jan Erik Fotland. Vi er også store på rehabilitering av bad og koordinerer oppdraget som hovedentreprenør, slik at samarbeidet mellom de ulike faggruppene flyter knirkefritt for våre kunder.

Stiftet 1996
Moss Rørleggerservice AS ble stiftet i 1996 av Ronny, Geir-Aage og Jan Erik står det på hjemmesiden www.mossrorleggerservice.no. De ekspanderte med oppkjøpet av Høyden VVS i 1999 og ble samme år tilsluttet rørleggerkjeden VB. Etter en del år i Fjordveien, flyttet de til Varnaveien 34. Her har de en smakfullt innredet butikk, hvor mange av det siste i badeinnredninger står utstilt. 

Butikksjefen Line Terese Busch forteller med et smil, at de har et stort utvalg i «Krok og Knagg». Med dette menes selvfølgelig at de har et velassortert utvalg av baderoms tilbehør og ulike pynte og dekor ting til baderommet. 

Utvalget av gode lukter med duftlys er også en populær avdeling i butikken – mener Busch og forteller at det er mange faste kunder som stadig fornyer badet med ulike dufter og lys. Med sine i dag 13 ansatte er de en betydelig aktør i rørleggermarkedet i Moss, Rygge, Råde, Son, Vestby, Våler.

Årets butikk i VB-kjeden
Vi er stolte av innsatsen til alle våre medarbeidere – sier Fotland fornøyd. Vårt firma ble nemlig plukket ut blant 200 medlemsbedrifter til årets butikk i 2022. Med tanke på hvor mange dyktige folk og flotte butikker som er i denne kjeden, henger dette veldig høyt blant medlemsbedriftene. Vi er et veletablert firma med over 26 år i bransjen. Vi har en solid økonomi og med dyktige fagfolk, gir dette oss stabilitet og er en trygghet for våre kunder. Vi satser bevisst på høy kompetanse og selger produkter med bra kvalitet til konkurransedyktige priser.

Høyt fokus på sikkerhet
I samarbeid med VB-kjeden er det i rørleggerbransjen satt et høyt fokus på sikkerhet under utførelsen av rørleggeryrket. Med utrykket «forsiktig, verdens beste» er HMS satt på dagsordenen fra topp til bunn i alle VB-kjedens medlemsbedrifter.

«Forsiktig, Verdens Beste» er – og har alltid vært – en positiv holdningskampanje som skal motivere til riktige holdninger og gode valg som får jobben gjort på en sikker og trygg måte. Det er et program uten pekefingerbudskap, men med viktige påminnelser som skal sørge for at du tar godt vare på verdens beste kolleger, kunder – og ikke minst deg selv. HMS er ikke bare nødvendig, det er også veldig fint!

Vi er en trivelig bedrift, men gode humørfylte kolleger – smiler Fotland. Med ansatte som omtrent har vært med oss siden vi startet tyder det jo på at de trives med oss og sine kollegers selskap på jobb. Det er jo som reklamen sier – «det gjør noe med deg når du trives på jobb» avslutter styreleder Fotland.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Øre Vestre – fra lensmannsgård til kro

mortensen

PS Press Reklame: Startet med en boxershorts og omslaget på en tegneblokk

mortensen

Rygge Carpet Bowls Club: Økende eldreaktivitet i

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy