Image default
Mat & Drikke Nytt på Høyda

Obs! kafeen nyåpnet: – som en ny kafe, men likevel den gamle gode

Da er vi tilbake igjen – smiler en storfornøyd Martin Freiberger. Etter en skikkelig oppussing fra bunn til topp er Obs-kafe’n igjen klar for sine gjester. Kafelederen går rundt med senterets største smil. Her har det aller meste gått etter planen – lar vi oss fortelle.

Obs Kafe’n på Rygge Storsenter er tilbake i full drift etter et oppussingsopphold siden den 31. januar. De mange faste kundene kom smilende tilbake på åpningsdagen og var fulle av lovord over resultatet. De mest trofaste pensjonistkundene kom tidlig og entret den nye kafeen med kritiske blikk. Ser bra ut – beroliget de kafe-sjefen med, som pustet lettet ut.

Nesten alt nytt

Oppussingen har vær meget omfattende – forteller Freiberger. Nesten alt i kafeen er nytt, fra gulv til tak. Med renoverte vegger, nye gulver og tiltalende ny løsning på møbler, regner Martin med at kundene vil kunne finne seg til rette. Noen vil nok murre litt – smiler kjøkkensjefen, men vi har plassert møblene nesten på samme sted som tidligere. Da blir ikke overgangen fra de «faste plassene» for stor for enkelte. Den nye møbleringsløsningen vil gi en bedre oversikt i kafeen og med en ny og meget bedre og mer harmonisk belysning, regner vi med at flere av senterets yngre kunder også vil kunne finne veien inn til oss – smiler Freiberger.

Oppdatert meny

Menyen har også blitt oppdatert og modernisert – forteller Martin. Vi har endret vår tradisjonelle meny nesten 80%, og mange vil nok bli gledelig overrasket over allsidigheten i den nye menyen. Vi har redusert antall varmretter pr. dag og tilført pizza, supper og pastaretter. Vi har selvfølgelig tatt godt vare på våre bestselgere av middagene. Dagens rett vil bestå, dog med et litt redusert utvalg.

I kaldmatdisken er det mange nye opplevelser til våre kunder. Utvalget av påsmurt vil være vesentlig bedre enn tidligere, samt at søte og gode kaker fremdeles vil være en attraksjon for de som ønsker.

Torgboder

Nytt på kafeen er salgsfremmende boder som vil tilby våre egne varer, samt at lokale og kortreiste produkter vil bli presentert. Lokalt i distriktet det mange produsenter av fantastiske flotte og velsmakende varer som dessverre er for lite kjent lokalt. Dette ønsker vi å gjøre noe med – smiler Freiberger og henviser vår oppmerksomhet mot delikat oppstilte varer i en av salgsbodene.

Beholdt navnet

Da oppussingsprosjektet ble igangsatt var det mange som var bekymret for annonseringen av en mulig navnendring. Etter lange diskusjoner var til slutt alle involverte enige om at det gamle navnet tross alt var det beste. Kafeen har hett Obs-kafeen i femten år, så det er ganske sikkert at den hadde blitt hetende dette selv om de høye herrer hadde funnet på et annet navn – smiler en av kundene vi forespurte dette om. Hun har nok kan hende rett, da gammelt navn er vondt å vende. 

Både kunder og ansatte ser ut til å like den nyåpnede flotte kafeen som har hatt sin gjenåpning på distriktets kanskje mest populære senter – Rygge Storsenter.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Våren er kommet til Høyda!

mortensen

Stadium Outlet har åpnet på Høyda

mortensen

Edel vant Høstjakt på Høyda

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy