Image default
Helse & Velvære

Velværesenteret i Lilleeng helsepark NADA-akupunktur

Akupunktør Hege Regine Derås, med spesialitet innen Nada-akupunktur, veiledning og coaching har åpnet sin lille klinikk i fellesskapet på Velværesenteret i Lilleeng Helsepark. Her vil hun kunne tilby Nada-akupunktur i felleskap med gode samtaler. 

I behagelige og delikate omgivelser har Derås funnet seg til rette Velværesenteret. Hun er åpen for å ta i mot klienter for akupunktur og innen satsningsområdet Nada-akupunktur. Sammen med gode samtaler har hun god erfaring med at virkningen av denne behandlingsformen gir forbløffende gode resultater.

Hva er Nada
Norges arbeid er forankret i National Acupuncture Detoxification Association (NADA) som er en verdensomspennende non-profittorganisasjon som holder akupunkturkurs for personell innenfor helse og omsorgssektoren, spesielt innen rus og psykiatri. NADA Norge og NADA Danmark er organisert på samme måte og holder blant annet ulike kurs og sertifiserer i NADA-protokollen samt jobber med nettverksbygging og kompetanseheving for sertifiserte NADA-akupunktører og andre profesjoner. 

Videreutvikling av NADA
Hege Regine Derås, har gjennom mange års erfaring i ulike grener innen rusomsorg og psykiatri, utviklet sine kunnskaper innen NADA og mener at denne behandlingsformen, i samkjøring med gode og dype samtaler, gir gode resultater innen flere problemområder.

Nada-akupunktur utføres på samme måte som elementær akupunktur, men nåleområdet begrenser seg til ørene – forteller Derås. Herfra styres mye som trigges og aktiveres ved bruk av akupunkturnåler som settes med pinlig nøyaktighet.

Virkeområder
NADA-akupunktur kan redusere med stor effekt trang etter alkohol, narkotika, nikotin, sukker, mat og koffein. Vi har også fått gode resultater med behandlingsmetoden på PMS plager, overgangsplager samt diaré og forstoppelse og flere andre kroppslige smerter. 

NADA-akupunktur kan også brukes mot en del psykologiske utfordringer som uro, aggresjon, irritasjon, 

panikkanfall, søvnløshet, depresjon og mareritt. 

Allsidigheten ved behandlingsmetoden er stor og vi finner stadig nye områder som har god effekt av denne type akupunktur.

Behandlingsmål
Målet med mine behandlinger er at du skal få en bedre hverdag og mulighet til å finne ditt indre potensiale og leve fullt og helt det livet du ønsker. De som kommer til meg – sier Derås, er i alle slags livsfaser, men felles for dem er at de ønsker en objektiv samtalepartner som kan skape refleksjon, perspektiv og forandring i livet.

Jeg ønsker å hjelpe deg med å bygge opp din indre styrke, og vise deg hvordan du kan leve autentisk, ekte og inderlig. Det å finne forståelse og mening er en større glede og lykkefølelse, samt en investering for livet. Jeg vil gjerne være med deg på reisen. Ved å flytte fokus fra dine begrensninger, ser vi i stedet på nye muligheter og løsninger sammen. 

Jeg har også gode erfaringer med at samtalene flyttes ut av kontoret, og fortsetter på en cafe eller på en tur ute i naturen. Hovedsaken er at vi finner roen sammen og bygger opp den styrken som behøves for å mestre de utfordringene vi møter i hverdagen – sier Hege Regine Derås til slutt. 

Tekst og foto: Ivar B Johansen

Related posts

Rygge Carpet Bowls Club: Økende eldreaktivitet i

mortensen

Forebygger skader med massasje

mortensen

Velværekveld for han og henne

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy