Image default
Julemarked

Stor interesse for årets julemarked

søndag 4. desember 2022

Etter flere år med avlysninger på grunn av den pågående pandemien kan man nå endelig ønske velkommen tilbake til julemarkedet i Vingparken. Det er det tydeligvis mange som har ventet på.

Er det noe vi nordmenn er opptatte av så er det tradisjoner. Spesielt i forbindelse med julen. For mange er det å kunne legge turen innom et julemarked et godt eksempel på nettopp dette. Til de av dere som synes at dette er hyggelig, så har vi en virkelig god nyhet å komme med. Søndag 4. desember er det nemlig klart for julemarked i Vingparken igjen. 

– Som vi gleder oss! – Etter flere år med avlysninger kan vi endelig ønske både utstillere og publikum tilbake til vårt populære julemarked i Vingparken. Det er tydelig at det ikke er bare vi som arrangører som ser frem mot dette, for interessen har vært mildt sagt formidabel i forkant. Dette lover bra, smiler Nathalie Engebretsen som er prosjektleder i På Høyda Midt i Moss.

Fylt til randen
Det har nå gått tre år siden det sist ble arrangert julemarked i Vingparken. Med over 50 utstillere på plass innendørs ble det den gang meldt om at alle kroker og kriker i bygget var fylt opp til randen. Nå har imidlertid Engebretsen funnet noen nye smutthull.

– Vi har i hvert fall funnet en bedre måte å utnytte arealene på, og det igjen gjør plass til enda flere utstillere. Faktisk har vi passert 60 aktører i år og det er vi selvfølgelig veldig fornøyd med. Det er fortsatt plass til flere, men de som melder seg på fremover må nok belage seg på å stå utendørs, forteller hun.

Noe for enhver smak
Tradisjonen tro vil det selvfølgelig bli vist frem et stort mangfold under årets julemarked. Her vil det tilbys blant annet strikkede produkter, smykker, treprodukter og mye annet spennende. Altså noe for enhver smak. For de yngste venter selvfølgelig en populær skikkelse med skjegg og rød drakt.

– Vi kan jo ikke arrangere et julemarked uten at nissen er på plass. Tradisjonen tro vil han være på plass med overraskelser til de minste, forklarer prosjektlederen.

Juletoner med noe attåt
Før publikum ankommer årets julemarked lover Nathalie Engebretsen at Vingparken vil fremstå i julepyntet drakt. Foruten et mangfold av dyktige lokale utstillere kan hun også friste med litt annet på programmet.

– Det vil bli underholdning underveis av koret «Kor Artig» som vil by på klassiske juletoner. Det ser vi virkelig frem til. For de som ønsker en god kopp kaffe og en matbit underveis, så vil det selvfølgelig være gode muligheter for dette. Både Evita House og Restaurant Ro vil være åpne under markedet, opplyser Nathalie Engebretsen.

Tekst Petter Andresen

Foto Jørn Mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy