Image default
Høyda

Hvem fortjener en «Bli ny dag»?

Kjenner du en verdig kandidat så send inn din nominasjon.

Som et samarbeids prosjekt mellom Vicky West, Undertøyskuffen, Skoland og Strax Frisør – vil den utvalgte få en opplevelse med en «bli ny dag». Markedsansvarlig hos Vicky West – Anne Lene Østberg forteller om ny frisyre, makeup, verdens beste undertøy og oppkledning med nytt antrekk fra topp til tå. Her skal minner skapes og batterier lades – legger Østberg til.

Nå er det viktig at alle tenker gjennom om hvem i venninneflokken som virkelig fortjener en oppmuntring i hverdagen – sier initiativtakerne Anne Lene Østberg, Nathalie Engebretsen og Hilde Marie Sandaker. Har du kandidaten klar, så send mail til Nathalie: nathalie@hoyda.no med en kort begrunnelse om hvorfor nettopp din kandidat fortjener en «bli ny dag». 

Spesiell opplevelse
Vi forstår at opplevelsen med en bli ny dag er attraktivt blant jenter og damer. Denne dagen skal være kvalitetstid for vinneren og skape minner som blir husket i lang tid fremover. Ikke bare vil det bli tilbudt hår og ansiktsbehandling hos Strax Frisør AS, men velkvalifiserte medarbeidere i Undertøyskuffen AS, Skoland AS og Vicky West AS vil kunne tilby rådgivning med ulike antrekk fra innerst til ytterst. Meningen med denne dagen er at den utvalgte skal kunne se tilbake og huske vurderinger og rådgivning og benytte det som er best for henne.

Verdifull rådgivning
Kandidaten vil som sagt ikke bare få behandling, klær og sko, men vil sitte igjen med mye kunnskap om klær, sko og behandling av hår og hud. Denne rådgivningen er meget verdifull og det er de fire butikkenes mest kvalifiserte medarbeidere som vil ha direkte «en til en» samtaler med vår bli ny kandidat om hva butikkene har å tilby til nettopp henne stil og smak.

Topp butikker
De fire butikkene som er involvert i denne konkurransen er blant de beste i sine felt – forteller innehaver av Vicky West AS, Hilde Mari Sandaker. Selv reiser hun verden rundt for å tilby sine kunder det beste av det beste i mange ulike smaksammensetninger og prisklasser. 


– Undertøyskuffen AS
er kjent for sine kvalitetsprodukter til kvinner som unner seg det beste og med medarbeidere som virkelig kan sitt fag og kan veilede til riktig valg av undertøy. 


– Skoland AS
er vel kjent for de fleste med sine kvalitets produkter og gode utvalg i de fleste prisklasser.


– Strax Frisør AS
har et velsmurt team som med sine gode kvalifikasjoner kan tilby tjenester som vil tilfredsstille de fleste av sine kvalitetsbevisste kunder.

Dette er butikker som satser på sine kunder. De ønsker at alle skal bli sett og kunne få den oppfølging og veiledning de ønsker når de kommer inn i butikkene. Felles for dem alle er det høye nivået på medarbeidere som til enhver tid står til tjeneste for deg som kunde.

Dette er et meget spennende prosjekt – sier en meget entusiastisk Nathalie Engebretsen. Hun håper at riktig mange sender inn sin nominasjon på hvem de ønsker og trenger en «Bli ny dag». 

Ikke nøl, men send din mail med en gang til: nathalie@hoyda.no.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Velkommen til Høyda!

mortensen

Frokostkamerater i 23 år

mortensen

Høyda er det riktige navnet!

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy