Image default
Nytt på Høyda

uteDesign – med avdeling på Høyda

Med hovedkontor i Bergen og avdelinger fra Harstad i nord til Kristiansand i sør har uteDesign også etablert en avdeling i Calbergveien. Som spesialister på utemiljøer i alle kategorier, ser de for seg et spennende og utviklende marked i vårt distrikt.

Etter etableringen av uteDesign i Straume ved Bergen i 2012 har utviklingen vært meget tilfredsstillende – kan markedssjef Tommy van Wallinga fortelle. uteDesign har allerede 7 avdelinger i tillegg til hovedkontoret i Bergen.

Uteområder i alle størrelser
van Wallinga legger vekt på at uteDESIGN AS leverer til store og små prosjekter til privat- og proffmarkedet. Målet er å realisere drømmen om en uteplass som dekker det behovet den enkelte har. Det er viktig at den er inviterende samt funksjonell å benytte. Det viktigste er at uteplassen dekker dine varierende behov, uavhengig om du sitter alene med din kjære og tar et glass, inviterer venner og familie på besøk eller driver en uteservering og ønsker å skape en magisk stemning for dine gjester – poengterer markedsjef van Wallinga. 

Delikate showrom
Med stor vekt på ideskaping og tilretteleggelse for den enkeltes behov, har vi etablert delikate showrom i alle våre avdelinger rundt i Norge. Avdelingen i Calbergveien er intet unntak – sier markedssjefen. Her har vi profesjonelle konsulenter som er klare til å ivareta deg som kunde. Enhver uteplass er forskjellig, men vi jobber mot det samme for hver eneste uteplass, nemlig at den skal brukes mest mulig. Her får du inspirasjon til hva du kan gjøre for å bruke terrassen, balkongen, eller verandaen din flere dager i året.

Markedssjefen til uteDesign legger vekt på at uansett størrelse på uteplassen vil de få den samme profesjonelle ivaretakelsen fra våre konsulenter og arkitekter.

Moss et riktig sted
Da beslutningen om etableringen av nytt showrom og avdeling i Østfold var tatt, skilte Moss seg ut som det riktige stedet. Med en rivende bygge utvikling de senere år, og mange langsiktige planer rundt i distriktet, falt valget på Calbergveien i byens travleste handelsområde. Her var det romslig, fine lokaler tilgjengelige og med enkel parkering utenfor døren. Det var selvfølgelig heller ingen ulempe med nærheten til E6 for enkel kommunikasjon med resten av Østfold.

Vi er meget tilfredse med beliggenheten og mottagelsen vår nye avdeling i Moss har fått – sier van Wallinga og avslutter med at han håper mange som ønsker oppgradering av sitt utemiljø vil finne veien til uteDesign i Calbergveien 6A. 

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

PC Hjelp AS flytter til Varnaveien 35

mortensen

Starter jubileumsåret med å «slå på stortromma» fredag 3. januar 2020

mortensen

Hverdagslykke på Høyda

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy