Image default
Interiør Nytt på Høyda

Studio Sigdal Moss – jubler i nye lokaler i Varnaveien

Vi er strålende fornøyde – smiler butikkleder Sigbjørn Borud Evensen hos Studio Sigdal Moss. De har flyttet inn i nyoppussede lokaler over Fargerike Bretun AS i Varnaveien 7, og mener at lokalene og plasseringen er optimal for eksponering av Sigdal kjøkken, bad og garderober. Med fantastiske og samarbeidsvillig naboer kunne vi ikke fått et bedre sted å være – mener han.

Vi trekker gode veksler på hverandre – forteller Borud Evensen og viser til Christiania Belysning Moss og Fargerike Bretun AS. Det er avgjørelser som ofte omfatter store investeringer som skal tas av våre kunder. Verdien av og ha eksperter både på lys og farger innenfor rekkevidde gir trygghet for valg av innredninger.

70 år med innredning
Sigdal er ingen nykommer i bransjen. De har siden 1950 tallet hatt produksjon og salg av kjøkken. Granli trevare AS som var eiet av Alf Rust og Harald Biksrud, er forgjengeren til det som i dag er Sigdal Kjøkken AS. Produksjon av fabrikkproduserte kjøkken ble som vi vet en stor suksess, og Sigdal kjøkken As har fulgt godt med i tiden og utviklingen.

3 ansatte
I Studio Sigdal Moss er det i dag tre ansatte som er klare til å ta imot kunder i de nye smakfulle og funksjonelle lokalene. Oppmonterte kjøkken i dagens moderne farger møter deg når du kommer inn. På åpningsdagen var det invitert mange gjester, sammen med en del kunder. Åpningsutlodningen med en gavesjekk på hele 80 000 kroner hadde trekning denne dagen og den ble vunnet av Helge Bjerke. Bjerke har allerede vært hos Studio Sigdal Moss med tegninger på hvordan han ønsker sitt nye kjøkken.

Kø på åpningen
Da dørene ble offisielt åpnet, sto det kø av forventningsfulle kunder på utsiden. En telling gjennom kvelden ga et ca.-tall på rundt 400 mennesker. Serveringen av snitter og kunstneriske kaker fikk bokstavelig talt «ben å gå på». Vi syntes vi hadde tatt godt i med innkjøpene – smiler Borud Evensen, men jammen ble det meste borte. Vi er strålende fornøyde – sier Borud Evensen. Med så mange innenfor dørene har vi fått markert oss i kjøkkenmarkedet i Moss. Vi fikk mange avtaler som skal følges opp med tegnetimer og seriøse tilbud i tiden fremover. 

Det var temmelig fullt under åpningsdagen – smiler butikksjefen. Vi håper bare at vi fikk tatt godt imot de som ønsker kjøkken, bad eller garderober fra oss. Skulle det være noen som ikke fikk kontakt denne torsdagskvelden, håper vi at de lar høre fra seg. Butikklederen og hans to medarbeidere ser frem til å møte dere alle i studio Sigdals nye lokaler i Varnaveien 7.

Related posts

Nå har Spenst Moss satt kronen på verket

mortensen

Møbelgalleriet AS; Møbler og kunst på Høyda

mortensen

Hos Renate på Bredsand er vareutvalget kortreist så det holder

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy