Image default
Nissetog

Toget som alltid er i rute

Nissetoget starter torsdag 24. november, klokken 17.00

Selv om det ikke akkurat går på skinner, så forlater det alltid perrongen til rett tid. Vi snakker selvfølgelig om nissetoget på Høyda. Snart er det på tide å booke billetter.

For 12. gang kan «På Høyda Midt i Moss», Rygge storsenter og M8 handelsområde i samarbeid med Lions Moss ønske velkommen til barnas nissetog. Et kjærkomment innslag før julestria slår til for alvor. 

– Det er bare å begynne å glede seg til årets nissetog. Faktisk det eneste toget i Moss som aldri vil bli erstattet av buss. 

Ta frem nisselua allerede i dag for dette kommer til å bli en helt topp togtur, smiler Nathalie Engebretsen som er prosjektleder i «På Høyda Midt i Moss».

I år arrangeres nissetoget på Høyda torsdag 24. november. Avgang er som vanlig fra parkeringsplassen der Høyden postkontor tidligere holdt til, og tradisjonen tro så regner arrangøren med at det blir svært folksomt. Anbefalingen går derfor ut på å møte opp i god tid.

– Nissetoget vil rulle ut fra parkeringen allerede klokken 17.00, og i den forbindelse vet vi av erfaring at det lønner seg å være tidlig ute for å sikre seg plass i en av traktorhengerne. Det samme gjelder de som ønsker å en julelykt under ferden. Vi kommer til å dele ut elektriske julelykter og lys fortløpende så langt beholdningen rekker, forteller hun.

Tøffere enn toget
For å komme i skikkelig julestemning vil trommekorpset, Dunderkjerringene slå an tonen. De vil lede an når toget går ut fra «stasjonen» og følge det taktfast videre på sin ferd mot Rygge storsenter. Når toget ankommer endestasjonen, vil det bli tenning av julegranen, og deretter vil det bli utdeling av godteposer til barna innendørs. 

Har en hvit drøm
For å få den ultimate julestemningen håper selvfølgelig arrangørene at bakken er kledd i hvit drakt før avgang.

– Vi vet at dette kanskje er for mye for langt, men vi må jo leve i håpet. Vi trenger ikke så mye snø, bare litt for å skape en magisk kveld for barna. Det hadde vært stor stas, avrunder Nathalie Engebretsen

Tekst Petter Andresen

Foto Jørn Mortensen

Related posts

Nissefesten på Høyda for store og små nisser

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy