Image default
Nytt på Høyda Ukategorisert

Sportmann etablerer seg i Varnaveien

Sportmann AS etablerer seg i lokalene etter Brødrene Bøckmann (glassmesteren) i krysset Varnaveien – Rabekkgata. Etter en gedigen åpningsfest med lang kø, opplever de nå et jevnt og fint tilsig av kunder. Det virker som om dette var noe mossefolk ventet på – smiler den nye daglige lederen Ole Mathias Meland førnøyd.

Med en god blanding av ordinære katalogvarer og outletvarer regner vi med at mange vil kunne finne det de ønsker seg til kjente Sportmannpriser. Her vil vi ha det meste – sier Meland, men påpeker at avstanden til hovedlageret i Fredrikstad ikke er så lang. Med leveranser av varer hver dag vil det bli meget korte ventetider på å kunne hente bestilte varer i vårt Klikk&Hent system

Siden 1974
Sportmann ble etablert i 1974 i Fredrikstad, og har fortsatt sitt hovedkvarter der. Det er samme familien som eier og driver firmaet. Sportmann.no er en av Norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 40 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. 

Allsidighet og jevnlig oppdatering av varelageret har gitt oss et fortrinn i markedet. Her finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Sportmann er kjent for at de alltid prøver å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. De tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor.

Enklere netthandel
Vår etablering i Moss gjør det enda enklere å kunne handle hos Sportmann – mener Meland. Ved å benytte systemet Klikk&Hent kan du ofte hente dine varer i vår butikk i Varnaveien allerede dagen etter bestilling. Da kan du i tillegg prøve varen. Om du har bommet på størrelsen, vil du kunne bytte til riktig størrelse med det samme – om den finnes på lager i vår Mosse-avdeling. Hvis ikke har vi den dagen etter.

Utvider staben
Sportmann AS i Moss vil opprette et team på 6-7 personer – sier Meland. Dette er stillinger som er annonsert på nett og ved oppslag i butikken i Varnaveien. Vi jakter på de riktige folka – smiler Meland og legger til at de ønsker seg en bred blanding alder, at de er blide, tilpasningsdyktige og like å omgås mennesker og klær. Butikksjefen i Sportmann Moss påpeker at om du er mellom 50 – 60 så ikke nøl med å søke. Det kan jo være at det nettopp er deg vi leter etter – poengterer Meland.

Med lang kø utenfor på åpningsdagen var det tydelig at mossingene ønsket den nye sportsbutikken velkommen til Moss. Det kom langt over de tretti første som ble tildelt «goodybags», og tilsiget var jevnt også utover dagen. Det har blitt solgt langt over hva vi hadde våget å drømme om avslutter en for nøyd Meland til slutt.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Carlsen Fritzøe har reåpning etter store oppussingsprosjekter

mortensen

100 års erfaring innenfor bilsalg

mortensen

Obs Bygg Selvforsynt med solcellestrøm

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy