Image default
Helse & Velvære

Actic: Her skal folk føle seg både vel og velkomne

Fra nyttår tar Ann Kristin Holder over jobben som daglig leder for treningssenteret Actic Moss. En jobb hun rett og slett ikke klarte å takke nei til.

– Jeg har alltid brent for kosthold og trening. Da muligheten bød seg for å ta over roret her på Actic, så var jeg vel kanskje ikke så vanskelig å ha med å gjøre, smiler hun.

Et sted for alle
Ann Kristin Holder kan slå i bordet med lang fartstid i bransjen. Faktisk over 30 år. I 23 av disse har hun fungert som daglig leder. En solid ballast som vil komme godt med når hun nå skal forsøke å ta treningssenteret i Lilleng

 Helsepark til nye høyder
– Erfaring betyr selvfølgelig mye, men ikke alt. Det er mange aspekter som må spille sammen for at vi skal ta nye steg. Treningstilbudet er bredt i området og derfor tror jeg det er viktig at vi må finne vår egen stil.  Et klart mål for oss er å fremstå som et folkelig treningssenter hvor alle skal kunne føle seg både vel og velkomne. Lykkes vi med det er vi godt på vei, forklarer mossingen.

Tar solide grep
Det er ikke bare en ny daglig leder som Actic Moss har gleden av å kunne presentere over nyåret. Kjeden tar også solide grep for at treningssenteret skal fremstå i en ny og mer innbydende drakt. 

– Det stemmer. Først ut er bassengområdet og garderobene. De får nå et realt ansiktsløft hvor målet er å tilby våre medlemmer og andre brukere en real spafølelse. Når dette er ferdigstilt starter jobben med å freshe opp resten av lokalet. Det er mange spennende ting på gang, smiler Holder lurt.

Har planen klar
Det er fortsatt noen uker til at Ann Kristin Holder starter opp for fullt i stillingen som daglig leder for Actic Moss. Det har ikke hindret henne nevneverdig når det gjelder å klekke ut nye ideer for hvordan senteret skal ta nye steg.

– Det er klart at man har gjort seg sine tanker. Jeg tro det blir viktig for oss å skape et allsidig tilbud for folk i alle aldre. Vi har som det eneste treningssenteret i Moss et basseng. En av målsettingene er helt klart å få enda flere til å benytte seg av mulighetene som ligger i denne type trening. Så har vi salen vår. Her ser vi for oss å utvikle gruppetreningstilbudet betydelig. Vi vil blant annet tilby aktiviteter som yoga, dans, pilates, spinning og slyngetrening for å nevne noe. Jeg kan jo ikke røpe hele pakka. Noe må vi spare til over nyåret, smiler Holder.

En tverrfaglig drøm
Da pandemien inntraff var Ann Kristin Holder en av svært mange som ble permittert. Det førte til at hun valgte å bytte yrke. Det siste året har hun jobbet som tannlegesekretær hos Varna Tannlegesenter i Lilleng Helsepark. Selv om hun nå går tilbake til sitt tidligere yrke, så brenner hun for å utnytte helseparkens mange muligheter.

– Det er ikke til å stikke under en stol at jeg har lyst til å lage et tverrfaglig miljø. Jeg har så smått startet jobben med å prate med de andre aktørene, og jeg er ikke det minste i tvil om at vi kan ha stor felles glede av hverandre. Det blir spennende å se om det blir en realitet, uttaler hun. 

Tenker langsiktig
I dag jobber det totalt 14 personer på Actic treningssenter. Holder håper å kunne utvide staben ytterligere ved å ansette flere personlige trenere. Sammen skal de så jobbe hardt mot å få flere opp av sofaen og ut i trening.

–  Jeg vet at det sitter mange der hjemme som tenker på å begynne, men for en god del av de tar det ofte et par år fra ideen først dukker opp og til at det blir en realitet. Det jeg vil at denne gruppen skal vite er at vi venter på dem, og at vi lover å ta godt vare på dem, forteller hun engasjert.

– Hva slags daglig leder er det medlemmene vil få med deg ved roret, Ann Kristin?
– En god synlig en. En som står i resepsjonen, leder gruppetimer og som ikke går av veien for å svinge vaskekosten når det trengs. Jeg tror nok de fleste som kjenner meg vil beskrive meg som en utpreget sosial person, og slik sett så passer jeg nok godt inn. Jeg gleder meg i hvert fall veldig til å komme skikkelig i gang, avrunder Ann Kristin Holder. 

Tekst Petter Andresen

Foto. Jørn Mortensen

Related posts

En møteplass kan være så mangt

mortensen

Fotskanner hos Tools AS

mortensen

Nuovo – effektivt velvære

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy