Image default
Nytt på Høyda

Bestill bajazzo-mat på nett!

Nå kan du bestille hele menyen til byens mest kjente pizza og burgerhus på bajazzo.no. Vi er endelig klare og har gleden av å kunne presentere hele vår rikholdige og fristene meny på nett – smiler en entusiastisk eier Tommy Hyggen. Vi har lagt ned masse jobb i dette, og håper at kundene finner det enkelt og fristene når de bestiller sine måltider hos oss.

Bajazzo Pizza & Burgerhus har vært kjent for byens befolkning i snart 35 år. Byens 1. valg for pizza og burger, men også mye annet – dette er noe vi er svært stolte over – fortsetter Hyggen. Vårt skritt videre for å tilfredsstille kundenes ønsker, er nå at er hele vår rikholdige meny er tilgjengelig på nett.

Høyt kvalitetskrav
Vi har aldri gått på akkord med kvalitet – fortsetter Hyggen, og mener at dette betyr at de bruker de beste av råvarer, har kunden i fokus, og best mulig service. Det kjevles ferske pizzabunner hver dag som vi har den gode sausen på. Vi topper så med den beste osten for smakens skyld. 

Vårt mål har alltid vært «å være like gode hver dag», slik at du som kunde kommer tilbake til oss – smiler den hyggelige pizzamannen fornøyd.

Hente eller hjemkjørt
Hyggen forteller at de bevisst har unngått å involvere noen av de store kjedene som leverer matnettløsninger. Dette for at vi skal være sikre på at du som kunde får den maten du har bestilt fra oss her på Bajazzo. På vår hjemmeside kan du selv velge om du vil få maten levert på døren, eller om du vil hente selv direkte fra vårt utsalgsted på Høyda. Tommy Hyggen legger til at han er kjempefornøyd med nettløsningene de har laget og håper å få tilbakemeldinger fra Bajazzos mange kunder, slik at vi kan luke ut feil og legge til forbedringer.

Sidene utvikles hele tiden, og oppgraderingen med bilder vil komme på plass etter hvert. Hyggen er meget fornøyd med nettsidene, og retter selvfølgelig også oppmerksomheten mot sine medarbeidere som virkelig har lagt seg i selen for at dette har blitt så bra. Nå er det opp til våre kunder – sier han og venter spent på tilbakemeldinger fra sine mange kunder.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Verdens største undertøyskuff

mortensen

Brennes Auto Moss med ny Suzuki

mortensen

EU-kontroll for bobiler hos BilXtra-verksted i Triovingveien 3 på Høyda

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy