Image default
Bil

Stor suksess etter flytting

Ekspansjon var nødvendig smiler Ernø Johansen fornøyd, og forteller om utviklingen ERNØ AUTO AS har hatt siden de startet opp med salg av bruktbiler. Etter to år i de lokalene som de deler med bilrekvisitabutikken BilXtra Moss, har salget bare steget.

Etter to år i nye lokaler er innehaver Bjørn G. Ernø Johansen meget fornøyd med salget av bruktbiler. Selvfølgelig er det mye handel på nett – sier Ernø, men antall besøkende i de flotte lokalene er stadig økende. Salget viser en god økende tendens, og antall biler som roterer øker for hvert år.

Samarbeid

Bilrekvisita og bilsalg i samme bygg er en meget god kombo – smiler Trond Larsen, leder for BilXtra butikk og verksted i samme lokalene som ERNØ AUTO AS i Kvaenveien. Vi har samarbeidet mye med Ernø tidligere – fortsetter Larsen og mener at utvalget og tilgjengeligheten av tilleggsutstyr gir bilkundene hos ERNØ AUTO mange gode valg. Det er mange bilkunder som ønsker ferieklare biler, og da passer det jo greit å kunne utstyre bilene med takstativer, sykkelstativer og ønsket elektronikk før de forlater butikken.

God omsetning

Bjørn Ernø Johansen smiler fornøyd når han forteller om omsetningen til ERNØ AUTO AS de to siste årene. Et salg på rundt 850 biler har gitt oss en omsetning på mellom 70 – 75 millioner kroner. Dette kommer selvfølgelig ikke helt av seg selv – smiler den blide bilhandleren. Med sine tre hele og 2 halve delstidstillinger blir det sjelden noen rolige dager. Med sitt over tredve år lange erfaringsbilde inne bilsalg, var det med veldig åpne øyne vi gikk inn i dette – legger han til. 

Drar på hytta

Med junior i kontoret ved siden har det nå blitt noen flere muligheter til litt fritid mener Johansen, og forteller ivrig om sin nyervervede hytte på Fuglevik. Den er fortsatt under ombygging – smiler han, men regner med at mulighetene til noen fridager og ladning av de interne batteriene vil bli større etter hvert. 

Vi gleder oss til at hytta blir klar slik at vi kan stikke av noen velfortjente øyeblikk innimellom. Det er jo beroligende bare å komme seg vekk fra heimen, men likevel være nærme nok til å kunne hjelpe til med litt problemløsning når det behøves. Med så liten stab, er det viktig at alle mann er tilgjengelige ved pumpene. Også når de liksom har litt fritid – smiler Johansen.

Biler i alle prisklasser

På en vandring i utstillingshallen er det rikelig med biler å velge mellom. Her finnes biler i de fleste prisklasser fra de «litt» billige til noen som koster litt over gjennomsnittet. På spørsmål om hva de dyreste bilene som har blitt solgt har kostet, trekker Ernø Johansen frem en Audi RS6 som bruktbil kostet denne 1,9 millioner kroner. Nummer to på denne listen var en Porsche Taycan, som ble solgt for 1,4 millioner kroner.

Kjøper også biler

For å kunne ha så mange biler til salg, har vi bestandig behov for biler. Mange kommer faktisk hit til oss for å selge bilen sin. En praktisk og god løsning – mener Ernø Johansen. Vi kjøper bilen kontant fra selger og overtar alt ansvar for bilen. Vi må selvfølgelig legge inn en fortjeneste, noe selger av bilen oftest har full forståelse for. Deretter vil selger aldri høre mer fra bilen, selv om det skulle dukke opp uforutsette problemer når den blir videresolgt. 

Bjørn Ernø Johansen ser lyst på året som kommer, og forsikrer oss om han og staben i Kvaenveien 5 er klare for mange hyggelige bilsalg i det nye året. 

Han ber oss til slutt om å ønske alle hans kunder om en Riktig God Jul og et Godt nyttår.

Related posts

Nå er tiden inne for å satse på en elektrisk varebil

mortensen

Kia EV6; Den som venter på noe godt…

mortensen

Toyota nyttekjøretøy – vellykket satsning fra Toyota

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy