Image default
Trening

«Nye» Spenst i rute før sesongstarten

I september gjør mosjonistene som trekkfuglene og søker mot «varmere strøk». Hos Spenst Moss på Høyda er de mer enn klare til å ønske alle velkomne til en ny innendørssesong. De kan til og med friste med mange solide oppgraderinger.

Det er en kjensgjerning at når sommeren melder sin ankomst så legger mange mosjonister treningen utendørs. Da blir det roligere tider for byens treningssentre og tid til å ta en pust i bakken før man må rette blikket fremover på ny. Hos Spenst Moss har de benyttet den litt roligere perioden godt og fremstår nå på mange måter i en ny drakt.

– Det er jo slik for oss alle at man trenger å oppgradere en gang i blant. Vi har nå hatt en gjennomgang av vårt treningssenter og tatt grep i forhold til de områder vi følte for å gi et løft. Resultatet er vi utrolig godt fornøyde med, forteller daglig leder Thomas Solberg som legger til at det vil komme flere oppgraderinger fremover mot nyåret.

Økt velvære
«Nye» Spenst Moss har tatt en rekke grep i løpet av sommeren. I første etasje har blant annet store deler av gulvflaten blitt flislagt. Samtlige saler og treningsstudioer har også fått en «facelift» med blant annet nye gulv og farger på vegger og tak. Det oppgraderingen som Solberg kanskje er aller mest fornøyd med er faktisk gjort i garderobeanleggene.

– Vi følte for å ta noen grep også når det gjaldt dame og herregarderobene. De har nå fått nye dusjanlegg som gir en lun og god spafølelse. Våre medlemmer fortjener jo kun det beste, smiler han.

Står fjellstøtt
Det er ikke til å stikke under en stol at det er stor konkurranse om medlemmene blant treningssentrene i byen vår. Med smått og stort er det faktisk 14 aktører som tilbyr sine tjenester i Moss og Solberg innrømmer at hverdagen har forandret seg mye i løpet av de siste årene. Han er likevel bestemt på at Spenst Moss har funnet sin plass i «treningsjungelen».

– For det første så vil jeg si at Spenst Moss er langt mer enn bare et treningssenter. Med både egen cafe og stor aktivitetspark for barna har vi et tilbud som retter seg mot hele familien. Vi er rett og slett et møtested. Når det er sagt så føler jeg at vi står veldig sterkt innenfor det du beskriver som en jungel. Veldig mange av våre totalt 50 ansatte har både lang erfaring, og ikke minst en solid utdannelse innenfor det de driver med som gjør at vi kan ivareta våre medlemmer på en god og profesjonell måte. I tillegg er vi medlem av en treningssenterkjede i solid vekst og med en solid faglig kompetanse som vi har muligheten til å lene oss på ved behov. Det er vi utrolige glade for, uttaler han.

Unikt saltilbud
Da vi ber sjefen sjøl om trekke frem et par suksessfaktorer er han rask med å parere.
– Den brede gruppetimeplanen vi kan vise til er selvfølgelig sentral. I løpet av en uke kan vi faktisk tilby hele 80 timer i sal og det er vi stolte over. I tillegg vil jeg også trekke frem seniortimene. De har slått veldig godt an. Det handler nok for mange om mer enn bare trening. I og med at vi har egen cafe har vi jo mulighet til å stå for både frokost og lunsj. Det sosiale for denne gruppen er kanskje minst like viktig som selve treningen, forteller Solberg.

Sparer ikke på konfekten
Det er en svært tilfreds sjef som lar blikket fare rundt i lokalet under praten. Det er tydelig at han er storfornøyd med at hele senteret nå har fått et nytt utrykk.

– Det du ser her nå er faktisk et av Norges flotteste treningssentre. Det er en påstand jeg faktisk står inne for selv om det kanskje høres litt vel «breialt» ut. Vi er utrolig stolte over hvordan senteret nå fremstår og flere godbiter er underveis. 

Vi er offensive og har stor tro på fremtiden, avrunder Solberg.

Tekst: Petter Andresen
Foto: Jørn Mortensen


Related posts

Stor interesse for årets squashliga

mortensen

Fra Varnaveien og til Champs-Élysées

mortensen

Miin helse

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy