Image default
Trening

Gratis innebandyskole i vinterferien 2016

Tre dager med gratis innebandyskole er Øreåsen Innebandys vinterferiegave til barn i Mossedistriktet. 

Hvis du lurer på hva innebandy er, og ikke skal på vinterferietur er dette midt i blinken. Fra klokka 10.00 til 14.00 fra mandag 22. til 24. februar inviterer distriktets innebandyklubb til moro i Øreåshallen.

– Her er det plass til alle. Vi tar i mot påmeldinger helt opp mot vinterferien, sier Cicilie Angvik, jentetrener og ansvarlig for vinterferietilbudet.

Hun forteller at interessen er stor.

– De første 25 påmeldingene kom nesten før vi hadde markedsført tilbudet. Vi har fått henvendelser fra hele distriktet, og spesielt hyggelig er det at de fleste er barn som er helt ferske. For målet er jo at barna skal synes dette er så gøy at de starter å spille hos oss, smiler hun.

Det er barn i alderen 1. til 7.klasse som ermålgruppen for innebandyskolen.

– Vi kommer til å dele opp i grupper etter alder. Fire trenere vil delta, og skulle responsen bli stor så er det flere vi kan kalle inn. På innebandyskolen vil det bli mye lek, enkle øvelser nmed kølle og ball og selvfølgelig skal vi spille masse. Midt på dagen vil deltakerne også få en matbit.

Øreåsen Innebandy har totalt 11 lag i aksjon i seriesystemet. De yngste lagene er 6-åringene. I tillegg har de tilbud til gutter 10, jenter 10/12, gutter 12, gutter 14, senior herrer og damer samt et oldboys lag for menn.

Øreåsen Innebandy har også tidligere hatt vinterferietilbud.

– Men det er noen år siden nå og noe det var på tide å ta opp igjen. Både håndballen og fotballen har vinterferietilbud. Da kan jo ikke vi være noe dårligere, sier Cicilie Angvik.

Tore Kubberød (tekst og foto)

Related posts

FRISK bedriftshelsetjeneste inn hos Miin Helse

mortensen

Unionsrittet – Den ultimate sykkelopplevelsen

mortensen

Inntar syklistenes mekka

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy