Image default
Helse & Velvære Nytt på Høyda Trening

Toppform, et allsidig treningsenter for alle

I begynnelsen av mai kunne ekteparet Tove og Ketil Hegdalsaunet ønske velkommen til åpning av en splitter nye avdeling på hele 1000 kvadratmeter på Toppform Fitness. Selv om de disponerte 1800 kvadratmeter fra før av, så angrer de ikke et sekund på utvidelsen. Den har vært en suksess fra dag en.

– Basert på bruken så langt så kan vi vel trygt slå fast at det var et smart trekk å utvide. Vi har på en måte fått mer av alt samt det lille ekstra, forteller Tove Hegdalsaunet.

Med mer av alt mener hun blant annet at de nå har fått mulighet til å etablere et område med flere løfteplattformer. Og en egen sone for fellestrening ved bruk av tredemøller. Det lille ekstra består selvfølgelig av den 60 meter lange løpebanen og den nye avdelingen forbeholdt økter med bruk av personlig trener.

Spinning toppform moss


– En egen PT-sone har faktisk vært etterspurt i lang tid både fra våre ansatte og ikke minst fra de som benytter seg av tilbudet. Det er roligere forhold her inne. Det setter selvfølgelig de godt voksne medlemmene stor pris på, forklarer Hegdalsaunet.

Åpningen av den nye avdelingen var faktisk ikke den eneste nyheten som Toppform Fitness kunne by på i mai. De slo likeså godt til med etablering av en ny stor sal til bruk for gruppetimer i samme slengen. Nå disponerer treningssenteret totalt tre store saler. Hvor det kjøres fellestreninger innenfor aerobic, sykling og trening ved bruk av slynge. Med et mål om å passere 3000 medlemmer allerede til høsten. Da kan det være greit å ha noen kvadratmeter å boltre seg på. Hos Toppform Fitness i Moss kan nå alle treningssenterentusiaster få sine behov dekket, samt det lille ekstra, som Tove Hegdalsaunet valgte å kalle det.

Åpning av Toppform, Moss
Åpning av nye delen av treningsenteret


Tekst Petter Andresen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Fødselshjelperen June

mortensen

Fotojakt på Høyda med premier for 29.000,-

mortensen

Forebygger skader med massasje

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy