Image default
Trening

Korpus; – Vi er ditt andre hjem

Treningssenteret Korpus fokuserer på en personlig tilnærming til kunden. Dette skinner igjennom for alle medlemmene, enten det er snakk om pensjonist eller de yngste. 

En ny sykkel- og gangsti, som også er opplyst om kvelden, går fra Øreåsen skole til Årvollskogen. Rett forbi treningssenteret Korpus.

– Det er flere av medlemmene som skryter av gangstien. Det er kjempefint for oss med denne stien, sier sportslig leder Veronica Bøhaugen.

Korpus ligger plassert midt i smørøyet i Årvollskogen. Senteret har et bredt utvalgt av timer, kanskje spesielt kjent for aquatimene. Men det er ikke alt.

– Her kjører vi også crossfit, inklusiv yoga og aqua. Noen ganger kan vi  bli litt stive etter en skikkelig treningsøkt. Da er det fint med en aquatime, som myker opp muskler og ledd. Eller yoga, som er ideelt for å strekke og tøye ut, sier Bøhaugen.

Tilrettelegger for medlemmer
En av instruktørene på Korpus, Maria Huseby, er utdannet personlig trener og yogainstruktør. Hun ønsker at alle kan være med på timene.

– Jeg holder jeg på med yoga, som dynamisk og vinyasa yoga. Jeg tilpasser timene etter treningssenteret og medlemmer som kommer på timen. Det tilrettelegges slik at alle kan være med, smiler Huseby.

På dagtid kjører Korpus egne timer med instruktør, spesielt tilpasset for pensjonister. Slike treninger foregår fem ganger i uken. Lørdager og søndager er barnas dag hos Korpus, fra 11:00-13:00. Barn som er med på trening kan være hos Gulerota Barnepass.

– Barna kan være med i bassenget med mor og far etter trening. Ungene elsker denne kosestunden, som er inklusivt i medlemskapet, sier Bøhaugen.

Frokost, lunsj og nye timer
Bøhaugen er gleder seg stort over timeplanen til Korpus, som har fått flere nyheter i 2016. Pole Dance og pole styrke, med fokus på kjernemuskulatur, er blant de nye tilskuddene på årets timeplan,

– Vi har også fått flere timer, kanskje passende for de litt yngre. Det helt nye innen dansetimer vi har, er hip-hop. Ellers er det Zumba, Body Combat og Tabata – som er enda en nyhet innen styrketimer, sier hun.

Hver tirsdag og torsdag er det frokost på senteret, med ferske rundstykker, kokte egg og godt pålegg. Den siste onsdagen i hver måned, inviterer Korpus på varm lunsj for alle medlemmer. Gratis kaffe og te står ved resepsjonen hele tiden.

Korpus åpner for svømmeopplæring
– Det er mange barn i hele landet som ikke kan svømme, på grunn av kommuner som ikke har svømmeanlegg å tilby dem. Vi har åpnet opp for barnehager og skoler på dagtid, da bassenget kan leies. Skoler og barnehager kan kontakte oss, så setter vi opp timer hvor barna kan lære seg å svømme med instruktør, forteller Bøhaugen.

Bassenget til Korpus har en temperatur på 30 varmegrader. Ledelsen i Korpus synes barn har et behov for svømmeopplæring. Med ikke så mange disponible svømmebasseng i distriktet, har Korpus fått forespørsel om svømmeopplæring og sagt ja.

Personlig kundeforhold er målet
Etter at treningssenteret ble bygd mer intimt, har driften gått bedre enn forventet ifølge eieren.

– Her får du oppfølging og kvalitet. Resultatene på alle plan har blitt mye bedre. Alle ansatte er virkelig superfornøyde, sier eier Janne Sofie Andreassen.

– Folk bør velge Korpus fordi vi har alt å tilby våre medlemmer. Ingen har det Korpus har. Vi har squash-haller, svømmebasseng, crossfit og et bredt utvalg av timer. Selvsagt skiller Korpus seg ut. Målet til Korpus er ikke å være det største treningssenteret. Vi fokuserer ikke på flest mulig medlemmer. Vi fokuserer på at dette er ditt andre hjem, hvor man har et personlig kundeforhold. Korpus er et varmt og trivelig senter, forteller sportslig leder.

Related posts

Energidagen lørdag 18. september: Tren gratis på fire treningsenteret på Høyda

mortensen

Nytt spennende konsept på Spenst: «High Energy Gym»

mortensen

Actic treningssenter i Lilleeng Helsepark: God effekt i varmtvann basseng

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy