Image default
Helse & Velvære

Varna Tannlegesenter: Nå er vi komplette

Det er høy trivselsfaktor blant de ansatte hos Varna Tannlegesenter. 4. Januar flyttet de inn i helt nye lokaler i Lilleeng Helsepark. Vi er et tannlegesenter hvor det i tillegg til almenntannleger også jobber spesialisttannleger innen fagfeltene oral medisin og oral protetikk. 

Vår målsetning er å ha fullstendig pasientfokus. Dette innebærer profesjonalitet, være lydhør, ta seg tid, gi råd og  behandle alle pasienter med respekt, uansett utgangspunkt. Vi er opptatt av å ta vare på alle som kommer hit til oss, sier daglig leder Katrine Kubberød.

– For åtte år siden, da vi startet, var det egentlig bare Jon Olav Kubberød i tillegg til meg selv. Nå har vi vokst oss til en stor stab og teller per dags dato 26 ansatte. Jon Olav er litt mindre tilstede enn før da han tar videreutdanning, men han er absolutt på plass. I løpet av høsten har det begynt en ny tannlege samt en tannpleier og denne uken har vi også fått inn en ny tannlege.

En spesialist begynner hos oss i midten av februar, så vi har sakte med sikkert utviklet oss og har høy kompetanse blant våre ansatte. En av våre spesialister, Rafael pendler faktisk mellom Brasil og Norge. Han jobber hos oss i to til tre uker, før han reiser til Brasil igjen. Vi er veldig glad for å ha han her hos oss, sier Katrine.
Kvalitet i fokus
– Jeg vil understreke at her er vi et team hvor alle ansatte er like viktige for at dette skal fungere. Blide og imøtekommende sekretærer sørger for at du som pasient blir tatt godt i mot. Og med gode forklaringer vil nok pasientene våre finne veien hit til de nye i lokalene.

– Pasientene har blitt med dere videre?
– Ja, i aller høyeste grad. Alle våre pasienter har fått beskjed om flyttingen, de vil få innkalling som vanlig, og vi bestreber oss på at alle skal få beholde sin tannlege så langt det lar seg gjøre.
Man har også selvsagt mulighet til å bytte, dersom det skulle være ønskelig. Vi tar i mot en del henvisninger til våre
spesialister fra andre tannleger, her skal alle føle seg ivaretatt og i trygge hender. Vi har fokus på kvalitet, sier Katrine.

Det er ikke vanskelig å forstå at de ansatte trives i de nye lokalene. De er delikat innredet med farger og detaljer som harmonerer perfekt. Store naturfotografier av fotograf Helge Eek er foliert på hver glassdør og skaper en behagelig atmosfære.

– Vi har fått tilbakemeldinger fra våre pasienter som sier det er som å gå i et galleri, og det er faktisk sant, smiler Katrine. I tillegg til et stort og åpent venterom har vi en egen mindre ventesone for pårørende eller pasienter som ønsker samtale for eksempel før eller etter kirurgi. Våre pasienter kan få tilbud om lystgassbehandling og  vi skal i løpet av vinteren også tilby våre pasienter behandling i narkose. Vi vil få inn en anestesilege som utfører dette, sier Katrine. Så uansett hvilken grunn du har for å oppsøke tannlege skal du som pasient vite at vi gjør vårt ytterste for den enkelte, avslutter Katrine Kubberød.

Tekst: Kristin Gudbrandsen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Velværesenteret i Lilleeng helsepark NADA-akupunktur

mortensen

Pia Sauge har hjulpet over 200 par til bedre dialog

mortensen

Nuovo – effektivt velvære

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy