Image default
Nytt på Høyda Trening

Nytt spennende konsept på Spenst: «High Energy Gym»

Her har det skjedd ting – smiler Thomas Solberg hos Spent Moss, etter åpningen av den nye avdelingen til Spenst Moss. Han forteller ivrig om oppussingen og ombyggingen av leke avdelingen til et topp moderne «High Energy Gym». Det er en glede å ta få ta imot gamle og nye medlemmer igjen.

Åpningen har vært overveldende – forteller Solberg ivrig. Alle treningsmaskiner er montert, og alt er nøye planlagt med god involvering av våre mange dyktige instruktører. Planleggingsfasen har vært utrolig spennende og lærerik for alle medarbeiderne på senteret. Pandemien satte nok mye motivasjon på vent for mange, men da planene begynte å ta form var engasjementet tilbake hos alle ansatte. 

Ønsker seg tilbake
Pandemien satte nok ikke folks treningsiver på vent – sier Solberg. De fant bare andre løsninger. De aller fleste har fortsatt å betale sitt medlemskap hos oss, mens de trente på sitt eget midlertidige treningsrom. Signalene vi får fra våre medlemmer, tyder på at savnet etter trening blant folk er så stort, at i løpet av kort tid vil vi ha fylt opp lokalene våre igjen. Etter uker med formidabel egeninnsats, er det en glede å ønske velkommen til et topp moderne «High Energy Gym».

Gruppetrening
Vår nye investering vil også tilføre senteret mange nye konsepter innen gruppetrening. Våre instruktører har utvidet sin kompetanse for å kunne dekke den forventede etterspørselen vi regner med vil komme. Det er også ventet en god økning i rekruteringen og nye innmeldelser, samt at mange av de medlemmene som har testet ut andre treningsalternativer under pandemien vil komme tilbake til oss.

Suksessåpning
Tilstrømningen av treningsivrige medlemmer har vært over all forventning – smiler Solberg og legger til at han er optimistisk med hensyn til at senteret for fullt kommer i gang med treningen. Det blir godt å se medlemmene komme og gå som vanlig igjen.

Thomas Solberg gleder seg over å kunne ønske nye og gamle medlemmer velkommen til den nye storsatsningen til Spenst Moss. Han lover at dette er et konsept som vil tilfredsstille de aller fleste som har planer og ønsker om strukturell trening.

Related posts

thansen – Nyåpning i Høyda handelsområde

mortensen

Spenst Moss utvider: – investerer 4 til 5 millioner i ny High Energy Gym

mortensen

Thomas (34) er klar for å løfte Actic Moss til nye høyder

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy