Image default
Høyda Nytt på Høyda

Fotojakt på Høyda med premier for 29.000,-

Høstens fotojakt på Høyda dreier seg om premier for nesten 30000 kroner. Dette er fordelt på et utall av gevinster i større og mindre verdier. Et spennende påfunn – sier prosjekt leder i «På Høyda» Tina Lorentzen og legger til at dette kanskje kan være et plaster på såret for noe av det som har blitt avlyst i vårt handelsområde.

Ikke all jakt foregår i skogen. Denne jakta vil ha sitt jaktområde rundt på de forskjellige handelsbedriftene som er tilsluttet handelssamarbeidet «På Høyda». Det er mange handels og næringsbedrifter i vårt område som kan tilby et meget variert tilbud innenfor utallige varegrupper. Om dere ønsker å legge handleturen til vårt handelsområde er det jo spennende å samtidig kunne delta i den underholdene høstjakta på logoer.

Logojakt
Den mye omtalte stolpejakta har engasjert veldig mange. Det vi nå skal jakte på er logoer. Dette er bedriftenes logo som står ved inngangen. Alt du behøver å gjøre er å ta bilde av denne logoen sammen med inngangen. Jo flere bilder/logoer du klarer å samle, jo større er dine vinnermuligheter.
Bildene dine laster du opp på din offentlige Instagramkonto med hashtagen: #høstjaktpåhøyda. Har du ikke Instagram? Send bildet ditt til prosjektleder, Tina Lorentzen: 909 28 912. Husk å skrive ditt fulle navn i meldingen.

Familiejakt
Dette er en konkurranse som hele familien kan delta i sammen. Innsenderen må dog være over 18 år. På handleturen kan alle i familien gå på jakt med mobilen ladet og klar for fotografering. Når familien så samles igjen, sendes bildene fra en telefon som er registret på en som er over 18 år. 

Det er mange bilder som skal samles og jo flere logoer, jo større er muligheten til å sikre seg en eller flere av de mange flotte premiene som er fordelt i 7 forskjellige grupper.

Medlemer På Høyda

*Konkurransen avsluttes 30.09.2020
*Aldersgrense 18 år
*Hver bedrift forbeholder seg rett til å bestemme når og hvor premiene må benyttes
*Vinneren/vinnere kontaktes for intervju i På Høyda avisa, men det er ingen plikt.

Tekst: Ivar B Johansen
Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Autobuss AS: Fredrikstadfirma har flyttet til Moss

mortensen

Sport Outlet på plass på Rygge storsenter

mortensen

Ny hørselsekspert på plass i Lilleeng Helsepark

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy