Image default
Trening

Energidagen lørdag 18. september: Tren gratis på fire treningsenteret på Høyda

Sammen med Fokus Trening, Toppform Fitness, CrossFit Moss og Actic Moss arrangerer handelssamarbeidet På Høyda midt i Moss en dag som skal bidra til at flere ønsker å starte med trening.  All aktivitet er gratis denne dagen, og alt foregår hjemme hos de 4 senterne. Nøkkelordet er lavterskel.  

Lørdag 18. september er du velkommen til å bare se på, slå av en prat, lære noe nytt og bevege deg. Her finner du garantert noe som passer for deg!

De fire senterne ønsker deg velkommen: 

Fokus Trening 
Treningen hos oss skal oppleves hensiktsmessig, målrettet, tilpasset og effektiv, samtidig som vi skal sørge for de gøyale øyeblikkene på veien til målet.

Veien til målet er ikke alltid enkel, og vi har stor tro på at med god støtte og hjelp så kan alle som vil det nok, nå sitt mål. Det er dine mål som teller, og det har like stor verdi for oss som for deg, uansett om målet er stort eller lite.

Vårt team består av utdannede personlige trenere, instruktører og fysioterapeuter. Ulik bakgrunn som er gull verdt når vi jobber med mennesker og for utviklingen av oss som team!

Ønsker du å trene i et kompetansemiljø, og både gi og få et bidrag til glede, så er du hjertelig velkommen til oss!

CrossFit Moss
Crossfit er en treningsform som passer for alle, uavhengig av fysisk form og forutsetninger. Crossfit er skalerbart og øktene tilpasses hver enkelt av profesjonelle coacher hver eneste treningsøkt. PT time i gruppesetting. 

Alt du trenger å gjøre er å møte opp!

Instruktørene hos oss er opptatte av å gi en god treningsopplevelse og legge til rette for at medlemmene skal føle mestring, utvikle seg over tid, nå målene de måtte ha og ha det gøy på trening. Velg mellom over 20 timer i uken, både morgen og kveld, og noen timer i helgene.

Ønsker du å prøve lørdag 18. september? Forhåndspåmeldingen finner du på vår Instagram- eller Facebookside. Velkommen!

Toppform Fitness 
Toppform Fitness er Moss største treningspark med det bredeste gruppetime-tilbudet. Her skal alle finne noe de liker. Hvis du trives bedre utenfor gruppetimene, har vi flere saler/soner med et stort utvalg av maskiner og manualer. Vi har personlige trenere som er klare til å tilpasse treningen til deg!

Senteret har lang åpningstid, slik at du kan trene når det passer deg. Hos oss er det lav terskel og god takhøyde, som bidrar til trivsel med fokus på sosial hygge.

Lørdag 18. september kan du prøve 4 ulike gruppetimekonsepter hos oss (plasser må forhåndsbookes). Oppmøte i resepsjonen.

Kommer du innom 18. september står vi klare til å ta deg godt imot og slå av en prat!

Actic Moss 
Actic Moss er et stort treningssenter i Lilleeng Helsepark. Her kan man trene styrke, kondisjon og vi tilbyr svømming i vårt eget basseng! Vil du trene i gruppe så har vi fellestimer i sal, på sykkel og i vann.

Vil du trene på egenhånd?
Med appen, Actic Anywhere, kan du trene hvor som helst. Her finner du alt fra inspirerende programmer til gruppetreninger.
Hos oss har vi en løsning som passer alle. Kom innom for å prøve gratis i 7 dager!

Er du student eller senior?
Da ordner vi rabatt på medlemskapet.

Lørdag 18. september viser vi bredden i tilbudet vårt og ønsker deg velkommen med 7 ulike timer og åpent hus for de som vil slå av en prat!

Related posts

Acitc Treningssenter med ny mobilApp Actic Anyhwere

mortensen

Fra Varnaveien og til Champs-Élysées

mortensen

Actic treningssenter i Lilleeng Helsepark: God effekt i varmtvann basseng

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy