Image default
Lilleeng Helsepark Mat & Drikke Nytt på Høyda

Baba Sushi til Lilleeng Helsepark!

Vi møter innehaver Van Man Duong i de nye lokalene til Baba Sushi på Lilleeng på Høyda. Her har det vært full fart med oppussing for ferdigstillelse til åpningen som var torsdag 10. juni. Baba Sushis lokaler ligger mellom hovedinngang A og Pongo, med inngang fra gaten og gode parkeringsmuligheter.

Jeg fattet interesse for etablering av en avdeling på Høyda fordi veldig mange av kundene våre fra vår avdeling i sentrum kommer herfra. Nesten 40%. I tillegg så er det veldig mange som bor her og flytter hit, så jeg tror kundegrunnlaget her er veldig bra, sier Van Man Duong

Moderne kjøkken
Jeg har vært veldig heldig med valg av lokaler. Eierne her legger veldig til rette for våre ønsker, og det setter vi utrolig stor pris på.

Her bygger vi et moderne storkjøkken med mye kapasitet, som skal ta over alt av matlaging for hjemkjøring fra det som bestilles på nett eller i appen vår, i tillegg har vi henting av mat og ganske god plass inne for de som ønsker å sitte her og spise, forteller han. 

Fiskebasaren
I vår avdeling i Torggata i sentrum er det «take-away» og ikke plass til mange gjester, men vi har også et godt samarbeid med Fiskebasaren, nede ved kanalen. Der leverer vi maten, mens de serverer godt drikke til, forteller Van Man Duong. Ved siden av Fiskebasaren har vi også en liten kiosk hvor vi selger mat som vi lager der, litt enklere, raske retter og der tilbyr vi også soft-ice, blant annet.

Van man Duong kom til Norge fra Vietnam for 9 år siden. I 2014 åpnet familien Baba Sushi restaurant på Notodden, og i 2017 ble Baba Sushi i Torggata i Moss åpnet. Van Man Duong forteller at han alltid har vært veldig interessert i å lage mat. Mye har han lært fra hjemlandet, en del fra familien og en del gjennom diverse kurs i japansk matlaging. Jeg prøver alltid å forbedre meg, synes det er morsomt å prøve nye ting. Jeg snakker ofte med kundene om hva de ønsker, og noen ganger så trener vi litt på å lage det, for så å tilby det til kundene etter hvert, forteller han

5 ansatte
På avdelingen på Høyda skal vi ha et litt større utvalg av mat, og ikke bare Sushi. Det kommer nye og spennende retter på menyen. Min egen favorittmat er Sushi, og selv om vi har mye annet godt på menyen, så har vi også et veldig stort fokus på å lage sushi av høy kvalitet.

På Høyda er det foreløpig 5 ansatte. Vi må tilpasse oss markedet, og ser litt an hvordan det går. I sentrum er det 6 og så har vi 1 ansatt i kiosken ved Fiskebasaren. Det er heldigvis mange som liker Sushi og japansk mat. Er du en av dem kan det være lurt å følge oss på facebook – hvor vi av og til lager konkurranser med gavekort i premie, selvsagt hos oss, avslutter Van man Duong som ønsker alle velkommen til sin nye Baba Sushi avdeling på Lilleeng Helsepark.

Related posts

Norges største eplegård

mortensen

Håndverk med sjokolade og kokos

mortensen

Frokostkamerater i 23 år

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy