Fritid

Evensen har blitt Norrøna forhandler

Evensen Moss as er totalleverandør av yrkesklær, vernefottøy, åndedrettsvern, arbeidshansker og hodevern. De tilbyr også sport og fritidsklær, profiltøy, trykk og klubb. Det nyeste er at butikken nå har blitt Norrøna forhandler.

– Vi har hatt Norrøna i butikken siden november og merker stor etterspørsel, sier eier og daglig leder Kjell-Rune Lauritzen.Vi har konsentrert oss om «Falketind» produktene og dette er lette, tekniske og fleksible produkter, laget for klatring og fjellturer hvor vekt er avgjørende. Om du foretrekker å gå på tur, buldre eller mer utfordrende tinderangling, er falketind- produktene helt supre.

Fjørå-buksa fra Norrøna har blitt en bestselger, den går det mye av, sier Kjell-Rune. Så lenge varen finnes på lager bestiller vi det kunden ønsker. Vi bestiller gjennom en nettportal og har som regel varen i butikk innen maks tre dager. Fleksibilitet rundt bestillinger er blitt vår styrke og vi er blitt en «problemløser» for mange. Det gjelder både i forhold til arbeidstøy og fritidstøy. Arbeidstøy bestiller vi flere ganger i uka, sier Lauritzen. Vi har mange faste kunder og selger mest til bedrifter, men har også andre som kommer innom.

Når det gjelder sportstøy har vi også faste leveranser til klubber i distriktet, både drakter, overtrekksdresser og baller. Vi er medlem av en kjede som heter «Stadion». De har lager som ligger i Moss, og derfor kan vi faktisk levere varen samme dag. Ellers har vi nå mange gode tilbud i butikken og selger både sportstøy og fritidstøy til sterkt rabatterte priser, så det er bare å ta turen innom, avslutter Lauritzen.

Tekst og foto: Kristin Gudbrandsen

Related posts

Perry & Williams Caravan i Råde: – Suksess i nytt bygg

mortensen

Hengekøye – Norges nye campingtrend

mortensen

Per (85) fra Moss er en ekte jernbanemann

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy