Image default
Nytt på Høyda

Grand Barber utvider på Høyda

Frisørmester Rijad Ademi (39) smiler bredt og viser oss stolt den nye delen av lokalene. Grand Barber på Høyda har utvidet sine, fra før romslige lokaler, med nesten det dobbelte. Dette ble mulig da tryggheten om at kundene vendte tilbake etter pandemipausen og at lokalene vegg i vegg ble ledige. Vi ønsket dette fra starten – smiler Ademi, men konas krav om litt magemål vant frem den gangen.

Det har vært noen intense uker – forteller frisørmesteren og viser oss rundt i de nyoppussede lokalene. Her har vi virkelig stått på, og roser sine medarbeidere opp i skyene for innsatsen de har lagt ned. Her har det gått på klip-ping og barbering samt snekring og maling. Alle har bidratt og vi er kjempetilfredse med resultatet smiler Rijad.

Rijad viser stolt frem det nye skiltet som er levert av PS Press Reklame

Nesten dobling
Inn døren ved siden av finbakeriets gamle lokaler, finner vi nå Grand Barbershop. Med en økning til 190 kvad-ratmeter har boltreplassen blitt nesten doblet. Ademi mener at med ti aktive stoler til hårbehandling, vil de få en mer effektiv arbeidsdag. Ventetiden for kundene forventes å bli redusert, og med fire lærlinger på flere nivåer, ligger det faglige nivået der vi ønsker det skal være – sier Rijad Ademi.

Flere avdelinger
Med så god plass vil vi etter hvert flytte flere av våre aktiviteter opp hit Høyda – betror Ademi oss. Han og kona har allerede etablert en nettbutikk med varer som er relatert til frisørvirksomheten. I tillegg har han utviklet nye produkter som er rettet mot alle guttane med skjegg på haka. Hans gode forbindelser til det populære miljøet i «Sjeggmenn» gir ham anledning til i praksis å kunne vise sine gode ferdigheter med behandling av skjegg. Så oppfordringen til alle mannfolk med noe som gror på haka: Har du ikke blitt barbert med kniv, er det jammen på tide. Utrolig behagelig med litt omsorg i barberstolen.

To av stolene etter «Sjørøver’n»
Sigurd «Sjørøvern’n» Pettersen er en velkjent personlighet i Moss. Han hadde sin frisørsalong i Værlegata, hvor han var virksom i femti år. Med sin bakgrunn som fotballspiller og forbundsdommer, hadde han tyngde nok til å kunne dominere de fleste diskusjoner om fotball og livet i byen for øvrig. Det er nok mange av oss «smågutta» som var innom sjørøver’n og fikk vår snauklipte «fotballsveis». Det er mye minner og god lokalhistorie i de to stolene fra barbersjappa i Værlegata. Herlig å se at de er restaurert og tatt vare på.

Verdens beste kundemottaker
Her er det full aktivitet og salongens eminente kundemottager, Ole Kristian Martinsen, tar imot alle kunder som dukker opp i døren med et hjertelig velkommen. Da bli jakker hengt opp og kunden får tilbud om kaffe eller noe annet forfriskende. Ole Kristian har noe å snakke med alle om – forteller Rijad. Hvis han ikke kjenner deg fra før, så tar det skunder før han har funnet noe å snakke med deg om. En utrolig sosial fyr – legger frisørmesteren til og mener de er ekstremt heldige som har ham innen sine rekker.

Frisørmesteren er meget fornøyd med resultatet i frisørsalongen. At dette falt sammen med innflytting av nytt hus, har nok tappet meg for litt mer en jeg kanskje trodde det skulle – smiler Rijad Ademi. Men – litt hvile å noen rolige dager, så er jeg nok på høygir igjen – avslutter barbereren på Høyda.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Nå er Zavanna på plass på Rygge Storsenter

mortensen

Sport Outlet på plass på Rygge storsenter

mortensen

Jan måker plass til sin nye arbeidshverdag

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy