Image default
Nytt på Høyda Ukategorisert

Tina gir seg på topp

Etter nærmere tre år i stillingen som prosjektleder i På Høyda-midt i Moss, gir nå Tina Lorentzen stafettpinnen videre til en annen. Arvtageren er allerede blinket ut.

– Det stemmer bra at ferden nå går videre for min del. Det ligger på ingen måte noen dramatikk i denne avgjørelsen. Kun at jeg har blitt tilbudt en 100 % stilling i et annet firma jeg har jobbet for, og den muligheten kunne jeg ikke takke nei til, forklarer Lorentzen.

Positive minner

Det var vinteren 2018 at Tina Lorentzen gikk inn i den nyopprettede stillingen i På Høyda-midt i Moss. Siden den gang har hun vært med på å skape mange aktiviteter til stor glede for alle brukerne av området.

– Dette har vært en veldig spennende arbeidsplass. Å få lov til å jobbe med og ut mot så mange hyggelige mennesker har vært stor stas. Til tross for ulike utfordringer synes jeg faktisk at vi har klart å skape mye bra for området, uttaler hun.

– Noe spesielt som du har vært en del av og som du ønsker å trekke frem som et godt eksempel på hva dere har fått til?

– Da må det bli Bilfestivalen. Det faktum at vi har klart å samle så godt som alle byens nybilforhandlere til en årlig festival i Vingparken, synes jeg har vært stort. Dette arrangementet tror jeg både at bilforhandlerne og ikke minst alle bilinteresserte mossinger har satt stor pris på. Besøkstallene har i vært fall tydet på det, smiler hun.

– Noe du ser tilbake på som uoppgjort når du nå fratrer stillingen som prosjektleder?

– Egentlig ikke. Det hadde vært fint om vi hadde klart å skape enda flere små og store aktiviteter, men pandemien satte en effektiv stopper for dette. Jeg håper at min arvtager lykkes godt på dette feltet, avrunder Tina Lorentzen, som nå går inn i en fulltidsstilling i firmaet Kreatif i Rabekkgata. 

Spennende arvtager

Den som fra nyttår skal ta opp tråden etter Tina Lorentzen har faktisk en utdannelse innenfor arrangement og festivalledelse. Et bedre utgangspunkt går det vel nesten ikke an å få.

– Det er i hvert fall ingen ulempe, ler Nathalie Engebretsen (28) før hun fortsetter – Jeg reiste utenlands for å studere som 18-åring. I løpet av de årene jeg var borte synes jeg det har skjedd utrolig mye spennende i Moss. En av bydelene som har utviklet seg enormt er Høyda-området, som jeg nå skal jobbe for. Vi kan vel kanskje si at jeg allerede er så smått i gang, i og med at jeg meldte meg som frivillig til å være med på å arrangere årets julemarked i Vingparken. Her vil jeg få en liten pekepinn på hva som venter meg, avrunder Engebretsen.

Av Petter Andresen

Related posts

Gatekunstneren CFSN med kreative planer for byen vår

mortensen

Grand Barber utvider på Høyda

mortensen

Klovner og klovnerier

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy