Image default
Bil

Ubetinget suksess for Riis bilglass

Daglig leder Espen Andreassen smiler stort og forteller at siden åpningen 25. januar, har det bare fortsatt å stige. Vi er kjempefornøyde og har hendene fulle hver eneste dag. Etableringen i Triovingveien 7 har vært en ubetinget suksess.

Beliggenheten midt i distriktets beste handelsområde var et valg som vi er meget stolte og fornøyde med i dag. Spenningen var stor da avgjørelsen ble tatt. Tvilen kom om natta – smiler Andreassen. Usikkerheten på om vi hadde valgt riktig plass var ubetinget tilstede. Men, med fasiten i hånda ser vi at dette var en meget vellykket avgjørelse. Vi koser oss på jobb hver dag.

Nærmer seg 1000 bilglassmonteringer
Riis Bilglass har hatt en eventyrlig start på dette året i antall glassmonteringer på bil. Siden starten den 25. januar har de montert 720 front/side og bakvinduer på biler av de fleste merker. I tillegg til dette har de hatt inne og reparert ikke mindre enn 350 steinsprut skader. Bilglassmester Andreassen blir alvorlig et øyeblikk og ønsker å rette oppmerksomheten mot steinsprut i frontrutene. Det er viktig at man oppsøker et bilglassverksted så raskt som mulig hvis man hører det smeller i frontruten. Vi går nå inn i den kalde årstiden – legger han til og understreker at med kulde ute og varme inne i bilen kan skaden forverre seg på meget kort tid. Oppsøk derfor et bilglassverksted så raskt som mulig etter skade og få det reparert.

5 fagarbeidere
Med den kundetilstrømningen vi har hatt, har vi gleden av å kunne fortelle at vi har ansatt en faglig dyktig rutemontør til. Så nå er vi fem som alle innehar den kompetansen som kreves for å montere alle typer av dagens moderne frontruter. Dette innebærer at vi kan kalibrere og igangsette de mest kompliserte ruter som er i dagens avanserte biler. 

Vi har også tatt vare på den kompetansen som kreves for å montere ruter på veteranbiler. Den spesielle teknikken som skal til for å trekke inn ei rute i gummilister sørger vi for at går videre til våre yngre medarbeidere. Antall veteranbiler bare øker og øker. Det er mange som verdsetter gamle biler – smiler Espen lurt.

Det er konkrete planer for oppdatering av kompetanse hos alle ansatte til å kunne håndtere montering av ruter på bobiler. Her kreves det litt spesiell kunnskap om hvilke limtyper som fungerer på de ulike plasttypene som ofte finnes i bobiler. Bommer man her blir ikke resultatet som kunden forventer hos en fagarbeiderbedrift som oss.

Gratis pussere og spylervæske
Hos Riis Bilglass i Triovingveien har de tilbud om nye vinduspussere til alle som bytter eller reparerer frontruten på bilen sin. I tillegg gir de kunden gratis påfyll av spylervæske i ett år. Dette er jo ganske unikt – smiler Andreassen og legger til at dette gir oss meget fornøyde kunder og så holder vi kontakten med kundene over tid.

Som nevnt – avslutter Espen  Andreassen, så koser vi oss på jobb hver eneste dag. Vi ser smilende kunder kjører av gårde mens neste kunde kommer inn med sin nøkkel. De får en lånebil den tiden bilen er på vårt verksted, så savnet etter egen bil blir minst mulig. Det er greit å mye å gjøre, når kundene blir fornøyde

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

VW ID.4 er hos Nordlie Auto

mortensen

Moss Billakkering: Går inn i jubileumsåret med en høy andel av «girlpower»

mortensen

Brennes Auto: Ny storsatsning fra Nissan

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy