Image default
Mat & Drikke Nytt på Høyda

Mosses Delikatesse utvider smakshorisonten

Etter å ha opplevd stor etterspørsel vedrørende sine tyrkiske retter utvider nå eier, Kamil Aydin opp for flere matopplevelser. Denne gangen også med en asiatisk vri.

Kamil Aydin startet i det små med å innføre tyrkisk hjemmelaget mat i sin butikk i Ryggeveien. Først ut var tyrkisk brød og den fylte brødutgaven børek. Senere har også den tyrkiske pizzaen, pide gjort sitt inntog med bravur, i tillegg til den tradisjonelle amerikanske pizzautgaven. Nå velger Aydin utvide sortimentet ytterligere.

– Tyrkisk mat har slått god an hos våre kunder. Det er jo mange mossinger som velger å legge ferieturen sin til Tyrkia og da kanskje spesielt til Alanya. Der har de fått smaken for det tyrkiske kjøkken. Når de kommer hjem etterspør de tyrkiske retter. Derfor har vi valgt å utvide med flere klassiske tyrkiske gryteretter. Vi snakker her om god mat med mye smak, forklarer Aydin.

Nye klassikere på menyen

Det er imidlertid ikke bare det tyrkiske kjøkken som nå kommer på menyen hos Mosses Delikatesser. Det gjør også det kinesiske. Med flere kjente kinesiske retter håper Kamil Aydin at han vil treffe blink hos enda flere kunder.

– Kinamat er jo svært populært og ikke minst lettvint å lage. Mitt inntrykk er at våre kunder ofte har det travelt og da er kinamat et godt alternativ. Uansett hva kunden måtte velge så blir all mat laget fra bunnen av her hos oss av vår nyansatte kokk, Samet Sarag og min sønn Burok Aydin. Har du lyst på et godt måltid fylt opp av spennende smaker så er det bare å legge turen innom. Vi lover at du ikke vil bli skuffet, avslutter Kamil Aydin. 

Av Petter Andresen

Related posts

PS Press Reklame: – Føler at jeg får lov til å stå på egne ben

mortensen

Skousen Moss støtter FK Eika Krapfoss

mortensen

PS Press Reklame: Lage din egen bok?

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy