Image default
Høyda

Grand Barber Herrefrisør med storfint politikerbesøk!

Det var en av byens mest aktive ambassadører mot mobbing – Ole Kristian Martinsen som tok initiativet til at Ordfører Hanne Tollerud og Arbeiderpartiets kandidat til Stortinget – Shakeel Rehman var på besøk hos den engasjerte frisørmesteren på Høyda. Innehaver av Grand Barber Herrefrisør – Rijad Ademi var et eneste stort smil under hele besøket.

Vi har hatt kontakt lenge vi, ordføreren og jeg – smilte den for anledningen stivpyntede Ole Kristian. Han understreket at han ikke gikk slik kledd til vanlig på jobben som vert hos Grand Barber, men mente at når selveste Hanne ordfører hadde takket ja til invitasjonen skulle det bare mangle.

Bremset av pandemien
På grunn av den velkjente pandemien hadde alle planene som ordføreren og Ole Kristian hadde lagt om fakkeltog og diverse markeringer mot mobbing. Dette skulle ha foregått med oppslutning av mange mennesker samlet, men gang på gang måtte de konstatere at det hadde blitt for risikofylt med hensyn til smittefaren. For å kunne markere dette på en litt annen måte og skape litt bedre relasjon, fant de ut at et møte på jobben til Ole Kristian Martinsen kunne passe i forhold til regjerende smittevernregler

Lyttende politikere
Da Hanne troppet opp hos frisørmesteren på Høyda, hadde hun med seg valgkandidaten til stortinget for arbeiderpartiet. Hun mente bestemt at dette var en politiker som trengte en stuss i skjegget. Det var to smilende politikere som entret Grand Barber Herrefrisør hvor Ole Kristian, som den perfekte vert, tok de vel imot. De ble presentert for gjeldene smittevernregler og anvist
plass. Rehman i barberstolen og ordføreren i den behagelige ventestolen. 

Tollerud forteller at hun var imponert over hva Rijad Ademi hadde oppnådd med sin virksomhet. Han engasjerte mange som kanskje hadde falt utenom og følte at de ikke passet inn. Han hadde flere lærlinger og en hadde allerede tatt fagbrevet og var i gang med å bestå kravene til mesterbrev. 

Rijad legger stor vekt på at alle utlendinger som kommer til Norge må lære seg norsk. Alle hans ansatte må kun snakke norsk på jobb og de må vise at de blir bedre nesten for hver dag som går. Dette er et minimumskrav for å kunne skape seg et liv i et nytt land – mener Ademi, og legger til at Ole Kristian er den perfekte vert som tar brodden av alt som kommer innenfor døren. 

Han bare smiler og sørger for at alle føler seg velkommen og ivaretatt. Vi hadde aldri fremstått som så populære som vi er i dag uten Ole Kristian – smiler Rijad.

Stor beundrer 
Ole Kristian Martinsen innrømmer at han er en virkelig stor fan av ordføreren i Moss. Hun gjør en super jobb -mener han og legger til at hun fremstår som hele byens ordfører og ikke bare for de som støtter arbeiderpartiet. Dette må du få med – insiterer han, ser på Rijad som samtykker på sitt sedvanlige, litt høymeldte sett. Det er aldri tvil om hva Rijad mener – smiler Ole. Han sier det han mener og dermed basta.

Ole Kristian Martinsen er en usedvanlig fin kar. Med en fantastisk Rockabillysveis. Finskåret 50-tallsdress stilte han opp i en perfekt restaurert amerikansk pickup. Han understreket at han nok ikke hadde gjort den jobben helt alene, men fått noe hjelp av faren. Han er god å ha – smiler Ole Kristian til slutt og legger lurt til at pappa’n kan veldig mye når det kniper.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Softisen på Go’Bua – et sikkert vårtegn

mortensen

Rema 1000 Midtveien i nye flotte lokaler i Varnaveien

mortensen

PS Press Reklame: – Føler at jeg får lov til å stå på egne ben

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy