Image default
Nytt på Høyda Rygge Storsenter

Nå er Zavanna på plass på Rygge Storsenter

Rygge Storsenter: Selv om åpningsfesten måtte nedskaleres på grunn av koronaen har motebutikken Zavanna fått en fantastisk start. Nå gleder de seg bare til fortsettelsen.

De fleste som har lagt turen innom Rygge storsenter den siste måneden har nok fått med seg at det har dukket opp en ny klesbutikk. I lokalene som tidligere huset firmaet Din Veske har nå motebutikken Zavanna slått rot. I et lekkert og nyoppusset lokale kan de ansatte nå ønske motebevisste damer i sin beste alder velkommen til en hyggelig handel. Responsen har ikke latt vente på seg.

– Oppstarten kan vel best beskrives som overveldende, sett i lys av at vi nå står midt oppe i en pandemi. Selv om store deler av senteret var nedstengt da vi opprinnelig skulle åpne dørene, så tok det heldigvis ikke mer enn en uke før vi var i gang. Fra åpningsdagen 18. februar og frem til nå har det rett og slett bare vært helt toppers. Vi er veldig tilfredse med mottagelsen fra både senterledelsen her på Rygge storsenter og alle kundene som har vært innom, uttaler daglig leder Jenny Sørby.

Fornøyd senterleder
Det hersker heller ingen tvil om at senterleder Lene Hanche Hafskjold deler Sørbys entusiasme. Hun er glad for at Zavanna nå er på plass.

– Vi er veldig fornøyde med å få Zavanna med på laget. De har bygd opp en lekker butikk i et knallfint lokale. For å si det slik så glir de fint inn i den miksen vi har av butikker pr. tidspunkt. Kundene skryter av butikken og responsen fra de handlende har vært meget god. Nå gleder vi oss bare til de fine vårnyhetene som er på vei inn hos Zavanna og de øvrige butikkene på senteret, uttaler hun.

Bredt spekter
Vårnyhetene trenger nok ikke senterleder Lene Hanche Hafskjold å vente lenge på. Butikken bugner allerede av vårlige produkter til både hverdags og fest.

– Vi har som du ser en god del vårvarer på plass allerede, og mer kommer fortløpende fremover. I år er det mer dempede farger som gjelder. Når det er sagt så har vi også mange flotte fargerike klær til de som måtte ønske dette. Det er viktig å ha noe for enhver smak, smiler Jenny Sørby.

Kan du trekke frem et produkt som har slått ekstra godt an siden oppstarten for en snau måned siden?– Nå spør du vanskelig. Hvis jeg skal trekke frem kun et plagg så må det bli de rutete skjortejakkene. De har gått unna som varmt hvetebrød, forteller hun.

På samme lag
Zavanna har i dag over 100 butikker spredt ut over det ganske land. To av disse finner man i Moss. Det føler ikke Sørby at er noe problem.

– Absolutt ikke. Vi samarbeider faktisk veldig godt. Jeg velger heller å se på det som en fordel enn en ulempe. Hvis den ene butikken er utsolgt for en størrelse, så kan det jo hende at den andre kan hjelpe til. Slik sett er dette bare en vinn/vinn-situasjon, forklarer sjefen sjøl.

Hvordan vil du beskrive Zavanna for de der ute som ikke er kjent med dere fra tidligere?– Til de vil jeg si at vi er en butikk først og fremst for de i aldersgruppen 35 og eldre som er på leten etter pene klær med god passform. Hos oss kan man finne noe for enhver smak. Vi er rett og slett opptatte av å hjelpe deg med å finne klær som du vil føle deg vel i, enten de består av dempede farger eller er fulle av blomster, avrunder Jenny Sørby smilende.

Tekst Petter Andresen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Leverer fantastiske tall i jubileumsåret

mortensen

RapidAthene: Pangsuksess for leksehjelp med noe attåt

mortensen

Stein og Veg Consult AS – nyinnflyttet konsulentfirma i Skofabrikken, Vingparken

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy