Image default
Interiør Nytt på Høyda

Åpnet Lille interiør i stor skala

Fredag re åpnet innehaver Cathrine Sundt dørene til sin livsstilsbutikk Lille interiør i V35-bygget på Høyda. Responsen på åpningsdagen tyder helt klart på at Sundt har gjorde et riktig valg når hun først skulle forlate Jeløya etter 10 års drift. I Varnaveien har hun funnet sitt drømmelokale.

Det var en svært fornøyd og ikke minst stolt butikkeier som vi møtte under åpningsdagen på Høyda. 
– Se så flott vi har fått det. Nå er butikken akkurat så lys og luftig som vi ønsket oss og da får vi jo også vist frem varene på en helt annen måte. Dette er bare helt kanon. Vi har fått akkurat den åpningen vi håpet på, forteller Sundt fornøyd før hun må ekspedere neste kunde.

Drømmeløsning
Da vi snakket med Cathrine Sundt tilbake i mai drømte hun om denne dagen. Hun beskrev lokalene som tidligere huset City Syd Blomster som selve drømmelokalet og nå er altså åpningen et faktum. Med tre ganger så stort areal å boltre seg på sier det seg selv at man nå får eksponert varene på en langt bedre måte.

– Selvfølgelig. Vi har faktisk ikke utøket vareutvalget spesielt selv om det kanskje ser slik ut. Vi har bare fått satt ting litt mer i system og med mer luft rundt de ulike varelinjene kommer de jo også mer til sin rett. Spesielt hyggelig er det at vi nå får vist frem alle våre flotte tapeter og stoffer. De har vært en litt skjult hemmelighet tidligere. I tillegg har vi jo fått stor boltreplass i taket til å henge opp alle de flotte lampene vi har for salg. Om ikke lenge kommer vi også til å ta inn mer møbler. Nå har vi jo fått den boltreplassen vi har ønsket oss i mange år, smiler butikkinnehaveren.

Husets hjerte
Til venstre i det man kommer inn døren ser man rett inn på kjøkkenet til de ansatte. En litt original, men høyst gjennomtenkt ide forteller Sundt.

– I vårt vareutvalg har vi jo en god del produkter som tilhører kjøkkenet. Hva er da mer naturlig enn å vise frem disse i sitt rette element. I tillegg er det jo tenkt at de mannfolka som er med sine koner på handletur skal kunne sette seg her inn og kose seg med en kopp kaffe. For barna kommer vi til å ha tegnesakene klare. Kjøkkenet er jo et viktig rom for sosialt samvær hjemme hos folk og det har vi tenkt til at det skal være også i vår butikk, forteller hun.

Lille Interiør på Høyda, med egen kaffe krok
Lille Interiør med egen kaffekrok for «slitne» ektefeller

Trygg på valget
Etter å ha drevet Lille interiør i 10 år tok altså Cathrine Sundt med seg sine ansatte og re åpnet livsstilsbutikken på Høyda. Det valget føler hun seg rimelig trygg på at var det rette.

– Ut fra plasshensyn så måtte vi uansett ha sett oss om etter noe annet. Når vi først tok steget så føler jeg at valget ble en innertier. Her oppe på Høyda er det jo liv og røre stort sett hele tiden. Med våre flotte utstillingsvinduer i krysset mellom Varnaveien og Midtveien får vi jo det jo som plommen i egget. Starten har jo vært fantastisk og nå gleder vi oss bare til fortsettelsen, oppsummerer butikkeieren.

Hva så med dine faste kunder fra tiden på Jeløya. Tror du at de vil finne veien helt opp hit til Høyda?

– Det håper jeg inderlig at de gjør. Det var jo ikke alle som hoppet høyt da jeg fortalte at jeg skulle flytte, men heldigvis ønsket de aller fleste meg lykke til. Jeg gleder meg til å ta imot både kundene fra «øya» og alle andre her i Varnaveien 35. Vi kan love at servicegraden vil være minst like høy, avrunder Sundt.

Mange mennesker var innom åpningsdagen hos Lille Interiør på Høyda

Related posts

Brygging av øl har tatt helt av

mortensen

Ønsker flere skravlekopper på Rygge storsenter

mortensen

Bajazzo på Høyda feirer 30 år

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy