Image default
Ukategorisert

– Føler meg heldig som har fått denne muligheten

For seks år siden tok Willy Westerheim over ansvaret for bilmerket Hyundai hos Moss To-Takt AS. Det har ført han ut på en utrolig reise, men resultatene har ikke kommet av seg selv.

Legger du turen innom Moss To-Takt’s salgslokaler i Midtveien 1 på Høyda, så er det stor mulighet for at du treffer på Willy Westerheim. Han er salgssjef i bilfirmaet, med et spesielt ansvar for Hyundai. De har akkurat sluppet en ny modell. Den lokker frem et ekstra bredt smil hos den populære bilselgeren.

–  Jeg skal ikke legge skjul på at jeg trives med å være bilselger om dagen når vi kan tilby kundene våre så flotte biler som den du ser foran deg. Dette er en skikkelig godbit, uttaler Willy Westerheim før han må ta en pause i intervjuet da det kommer en kunde innom for å hente ut nettopp en splitter nye Hyundai Ioniq 5.

Perfekt timet
Westerheim ble ansatt i firmaet tilbake i 2014. Året etter tok han over ansvaret for Hyundai. Et perfekt timet tidspunkt ifølge han selv.

–  Som bilselger lever man jo nå i en verden hvor stadig mer og mer handler om elektriske biler. Å få lov til å ta over ansvaret for seks år siden har ført til at jeg har fått mulighet til å være med på hele reisen innenfor utvikling av denne type bilmodeller fra Hyundai, og det har jo på ingen måte vært noen ulempe, smiler han.

Opptatt av kundene
Det hersker liten tvil om at Willy Westerheim har lykkes godt i sin jobb. I 2019 ble han blant annet plukket ut av importøren, Hyundai Motor Norge til å få besøke bilfabrikantens hovedsete i byen Ulsan i Sør-Korea. Dette som et resultat av at han hadde vært en av de beste selgerne i en større nasjonal salgskonkurranse. Å sette kunden i fokus har alltid vært svært viktig forklarer han.

– Jeg vil tørre å påstå at jeg er veldig kundeorientert. Det gjelder ikke bare under et innsalg. Det er viktig at man viser tydelig at man også er der for kundene etter at de har kjøret bilen ut av salgslokalet. Det må skapes et tillitsforhold.

Tryggheten selv
En av de som har opparbeidet et slikt tillitsforhold til Westerheim er Edel Linde-Christiansen. Hun møter vi utenfor bilbutikken i det hun er i ferd med å legge ut på sin aller første kjøretur med sin splitter nye Hyundai Ioniq 5. Linde-Christiansen legger ikke skjul på at hun er såre fornøyd med sin bilselger.

– Både mannen min og jeg har kjøpt flere biler her hos Moss To-Takt AS tidligere, og da har det vært naturlig for oss å kontakte Willy. Han er tryggheten selv. Alltid hyggelig og svært behjelpelig uansett hva man måtte lure på. Det er jo også en stor fordel at han er så nøye når han går gjennom bilen ved et kjøp. Det er jeg spesielt glad for denne gangen i og med at dette er min første elektriske bil, uttaler hun.

Westerheim legger ikke skjul på at han trives med å selge elektriske biler fulle av moderne teknologi.

– Jeg har alltid vært opptatt av elektriske duppeditter og aldri vært redd for å trykke på ting. Det har gitt meg noen fortrinn som bilselger. Dagens biler er jo spekket med info via touchskjermer og det passer meg midt i blinken. Faktisk bistår jeg også teknisk avdeling her på huset når de sliter med brukerfeil, smiler han.

Topp score
For å lykkes er det viktig at alle drar i samme retning. Det gjør de så absolutt hos Moss To-Takt AS. Tidligere i år mottok de velfortjent honnør. Faktisk ble de kåret til Norges beste bilforhandler når det kommer til kundetilfredshet.

– Det er vi selvfølgelig veldig stolte over. Vi scoret faktisk 100% i samtlige av årets 12 måneder i 2020. Det viser jo at vi gjør mye riktig og at det er viktig å sette kundene i fokus. Nå gjelder det bare å fortsette på den samme stien, og det kan jeg fortelle deg at vi er svært motiverte for å gjøre, uttaler han.

Føler meg heldig
Under vår samtale med den energiske bilselgeren lyser det greit gjennom at han trives med han gjør. Det er ikke Westerheim sen med å bekrefte.

– Jeg trives utrolig godt og føler meg virkelig heldig som har fått denne muligheten. Her får jeg både muligheten til å vise frem flotte biler, samt å skape gode relasjoner til mange flotte folk. Det er rett og slett midt i blinken for mitt vedkommende, forteller han før nye oppgaver venter.

Tekst Petter Andresen

Foto Jørn Mortensen

Related posts

Black Friday – En flott dag for å kunne gi litt ekstra tilbake til kundene

mortensen

Juleakevitten – godt eller ikke godt?

mortensen

Mossenissen – uten tvil julens travleste mann

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy