Image default
Bil Ukategorisert

Riis Bilglass med super start

Opprettelsen av vårt nye verksted i Triovingveien 7 har vært en ubetinget suksess – smiler en fornøyd avdelingsleder Espen Andreassen. Plasseringen her i Høyda handelsområde har virkelig svart til forventningene, legger han til.

Tre måneders drift har vist at gamle og nye kunder enkelt finner frem til oss. Med våre tilbud om lånebil, vinduspussere og gratis påfyll av spylervæske ett år, strømmer de til oss når det gjelder ruteskift eller steinsprut. Espen Andreassen tar i mot oss med et stort, men litt stresset smil. Det er mye å gjøre – forklarer han, og vi lover å ikke oppholde ham for lenge.

Alt på plass
Nå har alt av utstyr kommet på plass – sier Andreassen og viser oss rundt. Dette hjelper utvilsomt litt på stressnivået. Det vi manglet av kalibreringstavler og verkstedsbenker er innenfor veggene her nå – smiler han og legger til at oppdragsmengdene bare øker og øker. 

Egentlig er herlig problem, men det tvinger jo frem tanken om å øke staben med ett menneske utpå vårparten engang. Verkstedet i Triovingveien holder et meget høyt faglig nivå. Det er et fantastisk arbeidsmiljø og alle stiller opp for hverandre. Men det høye tempoet krever sitt gjennom tid, så det skal bli godt med litt avlastning med to nye hender innenfor veggene her.

Enda en lånebil
Tilgangen av kunder tvinger også frem økning av tilbudet om lånebil. En ny bil er bestilt og er lovet levert om ikke lang tid. Da gjenstår det bare å få den foliert som de andre. Vi regner med at PS Press er klare med sine dyktige medarbeidere og monterer folien. Dette er utrolig verdifull reklame for oss – sier Andreassen. Det vil da bli tre biler tilgjengelig for kunder som ønsker å benytte seg av vårt lånetilbud.

Andreassen avslutter med at han gleder seg til en mer normalisert verden. Vi bruker masse tid på renhold og spriting av våre lånebiler mellom hver kunde som skal bruke dem. Sånn har det engang blitt… det skal lukte sprit og det forutsettes at du er negativ når du kommer.

Tekst og foto: Ivar B Johansen

Related posts

Moss som den den er – og var, opplag 2

mortensen

Moss To-Takts drømmebygg

mortensen

Da prosten kom til Ekeby Gård

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy