Image default
Ukategorisert

PS Press Reklame styrker staben

Marius Gislo Lund er et nytt ansikt på første benk hos PS Press reklame AS. Med solid forankring innen salg og kundebehandling er Marius klar for å møte våre kravstore kunder – sier daglig leder Jørgen Pettersen. Med sin blide og kontaktsøkende fremtreden, regner jeg med at han vil bli en populær mann hos våre kunder – legger Pettersen til.

Marius er en blid gutt på 42 år som opprinnelig kommer fra Indre Østfold. Han har gjort mossing av seg og har de siste 14 årene bodd i Moss. Trivelig å bo i en by – smiler Marius som tross alt er vant med mer landlige omgivelser.

Aktiv pappa

Vi trives godt – smiler Marius og legger til at som for de fleste foreldre med relativt små barn, så kunne gjerne dagene hatt noen fler timer mellom 17 og 21. Med stort engasjement i barnas fritidsaktiviteter på fotballbanen er han som regel å finne på treningsfeltet med fløyte og ball. Med egen fotballkarriere som begrenset seg til lavere divisjoner, har han funnet ut at talentet heller var på trenersiden. Vinn-vinn mener Marius som på fritiden får gleden av å være sammen med barna og drive med noe han brenner for.

God salgserfaring

Marius Gislo Lund forteller at han har vært engasjert med salg gjennom mange år og har utviklet et godt verktøy for å oppnå kunderelasjoner. Dette er selvfølgelig noe som stadig er i utvikling og gir verdifull læring hver dag. Med bakgrunn fra dagligvare og engrossalg har han bygget et solid fundament som han håper å utvikle hos dyktige medarbeidere og ledere hos PS Press Reklame.

Allsidighet

PS Press reklame er en meget allsidig virksomhet på mange områder inne reklame og markedsføring – forteller Jørgen Pettersen. Her er det viktig at våre medarbeidere er allsidig i sin kunnskapsbank og kan bidra der det er behov. Når det dukker opp en kar som i tillegg til verdifull salgserfaring også viser til å være nevenyttig innen mange praktiske håndverksfag, var vi raske til å innlemme ham i storfamilien til PS Press reklame – avslutter daglig leder Jørgen Pettersen.

Marius Gislo Lund er en trivelig og «likandes» kar som vi regner med vil trives og blir tatt godt i mot når han kommer på sine kundebesøk med det mangfoldet av produkter som PS Press har å tilby sine kunder.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Obs Bygg Selvforsynt med solcellestrøm

mortensen

Klovner og klovnerier

mortensen

«Bli ny dag» med gaver for over 20.000,-

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy