Image default
Nytt på Høyda Rygge Storsenter

Voksing House – åpner på Rygge storsenter

I et av senterets mest i øyenfallende lokaler har det de siste ukene vært oppussing og tilrettelegging for ny virksomhet etter at Råde Bakeri flyttet tvers over gangen. Her er det VHspa-frisør som flytter inn og dette er Voksing House Spa & Beauty sin tredje salong som blir virkelighet.

Voksing House er en skjønnhetssalong som tilbyr det meste av behandlinger innen skjønnhet og velvære. Det hele startet tilbake i 2005 da Sueli Myrhagen åpnet en liten salong i Rygge. Siden da har Voksing House utviklet seg, og i 2012 åpnet Sueli salong på Mosseporten. I 2015 åpnet salongen i Østfoldhallen og nå åpner de salongen i Rygge Storsenter. 

Komplett behandling
Grunnlegger og daglig leder Sueli C. Myrhagen forteller entusiastisk om mangfoldet i behandlingene som de etter hvert har skaffet seg kompetanse til å utøve. I tillegg til alle de kjente behandlinger med hudpleie, massasje og alle typer voksing har de nå knyttet til seg Aleksandra Rynkiewcz som er en erfaren frisør. Dette for at kundene skal kunne få en så komplett behandling som det er mulig å gi. Her vil du bli tatt hånd om av faglig dyktige terapeuter som sørger for at du føler velvære og ivaretatt.

Private rom
Enkelte kundegrupper ønsker ofte en mer privat behandling og dette er det tatt høyde for i denne nye avdelingen i Rygge storsenter forteller Sueli videre. Hun legger til at ofte er det nødvendig å foreta behandlinger bak lukkede dører, og her har vi ivaretatt kundenes ønsker så langt det lar seg gjøre. Det er også mulig for kunder med små barn å bestille slike rom ved behandlingen. Dette har vi gjort for at mammaer skal kunne få sin velværebehandling selv om de ikke klarer å skaffe barnevakt.

Vi har forsøkt å tenke så allsidig som mulig sier Sueli og håper at deres nyanskaffede selvbetjente spraytan automat vil falle i kundenes smak. Her kan du selv betjene automaten, som via en skjerm forteller deg hvordan du skal stille deg for best mulig resultat.

Vi er klare for stort kundeinnrykk smiler Sueli og Aleksandra der de bretter opp ermene for å avslutte den storstilte dugnaden som måtte til for å bli klare til åpning.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

PS Press Reklame: Lage din egen bok?

mortensen

Studio Sigdal Moss – jubler i nye lokaler i Varnaveien

mortensen

Bajazzo endret konseptet og fikk full uttelling

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy