Image default
Nytt på Høyda

Flügger farve flytter

Butikken har holdt til på Årvollskogen i cirka tretten år, og nå var tiden inne for å flytte på seg. Fra 6. februar 2015 finner du de i de gamle lokalene til Europris, i Carlbergveien 4.

Tekst og foto: Hege Halvorsen

To av eierne, Petter Johansen og Dag Thu hos Flugger Farve Thu og Johansen faghandel AS, er veldig fornøyde med de nye lokalene.

– Vi trives veldig bra på Årvollskogen. Men butikken begynner å bli for liten og det er ikke mulig å få gjort om noe mer med lokalet, så tiden var inne for å flytte på oss, sier Dag Thu.

De nye lokalene som ligger i motsatt ende som Stapels, passet perfekt til Flüggers konsept på flere måter.

– For det første, er det mye aktivt i området her. Det er flere butikker som tilbyr både flis og byggevare. Med å flytte hit blir vi et mer naturlig alternativ til de andre butikkene. Butikken vår blir mer synlig for «hvermansen»,  sier Johansen.

Butikken har en stor, fast kundegruppe, og med den nye beliggenheten håper de på mer impulskjøp fra kunder.

– Her kjører mange forbi oss, og kan få en påminner på at de trenger noe til oppussingen eller bare komme inn for å få hjelp, veiledning og inspirasjon. Slike kunder hadde vi ikke på Årvoll, for det lå litt mer utenfor allfarvei, sier Petter.

Proff og privat

Butikken vil holde åpent fra kl 06.00 til 18.00 på hverdager og fra 10.00 til 15.00 på lørdager. Lokalene blir på over 400 kvm med kontorer, er delt i to avdelinger, en til proffkunder og et til konsum/privatkunder.

– Vi har en stor andel proffkunder. De begynner tidlig på jobb og skal ha med seg store kvanta ut. Profflageret vårt er tilpasset deres arbeidstider og behov. De nye lokalene har garasjeporter slik at kundene slipper tunge løft og kan stable varene rett inn i bilen. Det er kjempepositivt både for kundene og for oss, sier Dag.

Også han er veldig fornøyd med beliggenheten.

– Dette er baksiden av Rygge Storsenter. Jeg personlig kjører alltid inn denne veien når jeg skal til senteret, fordi det alltid er så mye trafikk på forsiden. Jeg har forstått at det er flere som tenker som meg og som kjører den veien, det gjør oss godt synlig for mange flere enn det vi har vært tidligere. I tillegg har vi har en stor gratis parkeringsplass rett utenfor døren, det er positivt og viktig for oss, sier han.

Konseptet Flügger tilbyr komplett sortiment i bygnings–maling, trebeskyttelse, tapet, malerverktøy og annet tilbehør i god malermesterkvalitet.

– Vi satser på å levere kvantitet til god priser. Avdelingen til private blir en penere og renere butikk med bedre presentasjon av hva vi tilbyr. Tapetavdelingen vil bli utvidet, ellers så blir alt som før, men i større lokaler, med verktøyutleie og hjelp av håndverkere til å utføre jobben for de som ønsker det, sier Dag.

De gleder seg til åpningen.

– Det blir veldig spennende. Vi holder åpent så langt det lar seg gjøre selv om vi flytter. Det kan hende vi må stenge en dag eller to når datamaskiner og slike ting skal flyttes, men vi stenger minst mulig. Og går du med planer om å pusse opp, kan vi fortelle at det kommer veldig gode tilbud på lagervarer fredag 6. og lørdag 7. februar. Da kan det lønne seg å stikke en tur innom. Velkommen til gamle og nye kunder, avslutter Thu og Johansen

Related posts

Mazda MX30 på Norgesturne Mazdas første elbil hos Moss Totakt

mortensen

Vil hjelpe deg med å skape drømmehjemmet

mortensen

EU-kontroll for bobiler hos BilXtra-verksted i Triovingveien 3 på Høyda

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy