Image default
Nytt på Høyda

Bajazzo endret konseptet og fikk full uttelling

Bajazzo på Høyda åpnet sin nye uteservering ved påsketider. Tilbakemeldingene har vært udelt positive og det samme gjelder omsetningen.

– Å få bygget en terrasse for servering utendørs er noe jeg har tenkt på lenge. Nå er den endelig på plass og jeg føler dermed at stedet er komplett. Vi har blitt en skikkelig pizza og hamburgerrestaurant, forteller eier Tommy Hyggen fornøyd.

Fornøyde kunder
Det var ved påsketider at Hyggen kunne ønske sine kunder velkommen til å nyte både mat og drikke utendørs. Tilbakemeldingen har ikke latt vente på seg.

– Det har vært så mange hyggelige tilbakemeldinger. Det virker som om alle har ventet på at vi skal ta det neste steget og nå er det en realitet. Det faktum at vi nå også kan servere både øl og vin er jo med på å komplettere menyen vår. Vi er kjempefornøyde så langt og vi håper det fortsetter videre utover, forteller den lokale restauranteieren.

Høyda i støtet
Bakgrunnen for at Bajazzo nå er inne i en periode med det Hyggen selv kaller for enorm vekst mener han skylder flere faktorer.

– Hvis vi begynner med oss selv, så vil jeg jo si at den totale restaureringen som Bajazzo nå har vært gjennom har slått veldig godt ut. En annen viktig grunn er kravet vi stiller overfor oss selv til kvalitet. Det har nok også kundene merket godt. I tillegg er det selvfølgelig utviklingen av selve Høyda-området. Her går utviklingen utrolig raskt fremover. Det er tydelig at hele området er skikkelig i støtet for tiden, forteller Hyggen fornøyd.

Av Petter Andresen

Related posts

Tok fullstendig av på Instagram

mortensen

Stort enklere blir det ikke med «instabox»

mortensen

Fornøyde innflyttere i Midtveien

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy