Image default
Interiør

Adam hjelper deg med å finne ut hva du brenner for

Hos Varmefag Moss på Høyda har de fått på plass en ny daglig leder. En erfaren ringrev som liker å følge kunden fra start og til mål. 

Selv om vi så langt har opplevd en svært mild vinter, så har det vært godt med kunder innom Varmefag Moss i Carlbergveien. Det gjelder ikke bare kunder som er på utkikk etter en ny ovn eller peis, men også de som søker råd og veiledning i forhold til for eksempel rehabilitering av pipe eller installasjon av varmepumpe. Da er det en stor fordel å ta kontakt med en skikkelig fagforhandler.

Tett på kundene
Siden nyttår har spesialforretningen innenfor salg av ovner og ildsteder ikke bare fornyet seg når det kommer til vareutvalg. De har også fått på plass en ny daglig leder. Nå er det Adam Forsethlund som styrer skuta og han er ikke akkurat noen fersking i gamet.

– Jeg vil vel ikke akkurat kalle meg det. De siste 11 årene har jeg jobbet som både montør og butikkmedarbeider for konkurrenten Ildstedet i Fredrikstad, så fagkunnskapen føler jeg at jeg har intakt. Det som trigget meg med stillingen som daglig leder for Varmefag Moss var først og fremst at jeg nå får muligheten til å jobbe mer ut mot salg. Det å for eksempel få lov til å være med på hele prosessen fra befaring og frem til en ovn er ferdig montert er noe som jeg synes er spennende. Jeg liker å være tett på kundene. Hos oss skal alle kunder føle seg både sett og hørt, forteller han.

I pose og sekk
I butikken har de til enhver tid inne et rikholdig utvalg av ovner og peiser. En «nyhet» i sortimentet er gasspeisen. Den har blitt et naturlig valg for svært mange.

– Det er mange fordeler ved denne type peis i tillegg til at den selvfølgelig ser veldig flott ut. For det første er den veldig enkel å få fyr på, samt at man har muligheten til å kontrollere varmen opp og ned ved hjelp av en fjernkontroll. På denne måten vil du alltid ha en jevn og behagelig temperatur i rommet. I tillegg er gasspeisen lett å integrere i og med at man ikke trenger å forholde seg til en tradisjonell pipe, forklarer Forsethlund.

Arkitektdesign eller eget design
Selv om det er stort utvalg innenfor det man må kunne kalle for tradisjonelle ovner så er det nå mange som velger å bygge seg sin egen variant.

– Peisinnsatsovner er populære. Her kan kunden i stor grad være med å påvirke sluttresultatet. Man kan til og med få en peis til å være synlig på to sider av en vegg. Mulighetene er mange både i forhold til størrelse, farge og om man ønsker at den skal være rett eller tilpasset et hjørne. Spesielt innsatsovner med glass på tre sider har vist seg å være av stor interesse. Slike ovner er et godt alternativ, men skal man montere de i eldre hus så kreves det ofte grundig forarbeid. Det kan vi selvfølgelig være behjelpelige med slik at sluttproduktet blir tilfredsstillende i forhold til gjeldende brannforskrifter, uttaler Adam Forsethlund. 

Kan mye om mangt
Det er ikke bare innenfor peis og ovner som Varmefag har høy grad av kompetanse. Det har de også innenfor piper og piperehabilitering. Firmaet har hatt mange oppdrag innenfor rehabilitering i Moss.

– Det har vist seg å være et stor behov for piperehabilitering her i byen og derfor har vi gjennomført mange befaringer. Vi kommer da med en anbefaling i forhold til utbedring og ofte er det snakk om å få på plass nye syrefaste rør ned i eksisterende pipe. Selv om vi gjør våre vurderinger så er det ikke vi som får det siste ordet. Det er det nemlig feieren som gjør, smiler Forsethlund.

Klare for utendørssesongen
I likhet med mange andre bransjer så forbereder også Varmefag Moss seg i disse dager på utendørssesongen. Det er alltid behov for en peis.

– Nå går vi mot lysere tider og det betyr at vi kommer til å oppholde oss mer utendørs. Da er utepeisen kjekk å ha. Her hos oss har vi et rikholdig utvalg av utepeiser med og uten grillmuligheter, bålpanner og pizzaovner. Spesielt pizzaovnene ser vi frem mot å få presentere. Her er det bokstavelig talt virkelig mange godbiter på vei inn, smiler daglig leder Adam Forsethlund. 

Av Petter Andresen

Related posts

Studio Sigdal Moss – jubler i nye lokaler i Varnaveien

mortensen

Drømmer om å bli den ultimate gavebutikken på Høyda

mortensen

Fargerike Bretun Interiør med ny flott butikk i Varnaveien 7

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy