Image default
Bedrift

Vikarkompaniet AS – Suksesskonsept runder hundre millioner i omsetning etter 5 år

Vikarkompaniet ble etablert på Kolbotn høsten 2014. Tre eiere ble til fire fra januar året etter og kontorer ble etablert på Kolbotn og i Moss. Siden har det bare tatt helt av sier en smilende daglig leder Heidi Kristiansen Vobes.

Vi har nok gjort mye rett smiler Heidi Kristiansen Vobes og legger til at dette ikke har kommet av seg selv. Mye hardt arbeid og mange lange timer på jobb bærer nå frukter. Dette, sammen med 200 fantastiske utleide medarbeidere som gjør en kjempejobb for våre mange kunder, gir resultater.

God oppfølging
En del av oppskriften er nok god oppfølging og tilretteleggelse. Dette skaper trivsel for våre medarbeidere og tillit hos våre mange kunder. Utviklingen har vært meget god og med resultater som blir lagt merke til. De første kontorene ble etablert på Kolbotn og i Moss, og i løpet av det første driftsåret ble de Revidert Arbeidsgiver og Miljøfyrtårn for første gang. Vikarkompaniet AS har hatt en fantastisk vekst og ble i 2019 kåret til Gasellebedrift av Dagens Næringsliv.

Flere kontorer
Vikarkompaniet AS har etter hvert åpnet to nye kontorer. Disse ligger i henholdsvis Fredrikstad og på Lillestrøm. Nærheten til kundene er ofte avgjørende for å kunne ha den gode oppfølgingen og kontakten som er nødvendig for at kundene skal bli tilfredse med det produktet vi leverer. Sammen med Kolbotn og Moss, føler vi at vi har en god dekning i forhold til hvor våre store og små kunder befinner seg.

VK Rekrutering
VK Rekruttering tilbyr rekruttering av stillinger på leder-, mellomleder- og spesialistnivå innen økonomi, lønn og regnskap. I tillegg til salg og markedsføring, administrasjon, HR og personal. Vi rekrutterer også innen IT, logistikk og tekniske tjenester. Rekrutering har etter hvert blitt en vesentlig del av virksomheten, slik at Kjell Magne Olsen har blitt ansatt til å lede denne avdelingen.

Videre planer
Vikarkompaniet AS har hatt en eventyrlig suksess, men Heidi Kristiansen Vobes påpeker at de på ingen måte akter å hvile på laurbærene. Det er meget viktig for videre utvikling at vi klarer å ha flere tanker i hodet på en gang. Planleggingen av Hospitality er kommet langt og hun regner med at dette vil bli satt ut aktivitet om ganske kort tid. 

Fremtiden ser lys ut for Vikarkompaniet AS og vi ønsker dem lykke til med de neste fem årene og håper de fortsetter sin eventyrlige vekst. Arbeid for alle er jammen er mål ikke bare politikere kan skilte med.

Tekst: Ivar B Johansen
Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Ny godkjenningsordning for Bilpleie, dekkskift og dekklager!

mortensen

Bogerud Tekstil er 50 år

mortensen

TOOLS i medvind

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy