Image default
Bedrift

TOOLS i medvind

TOOLS er Norges ledende leverandør av verktøy, maskiner, personlig verneutstyr og industrielt forbruksmateriell. Med 60 butikker over hele Norge, og over 700 ansatte tilsammen er det høyst på tide å presentere TOOLS butikken i Moss, som blant annet har vunnet prisen for årets beste selger to ganger i de senere år.

De fleste kjenner nok til beliggenheten og bygget som før het industriservice, har nå eksistert de 15 siste årene som TOOLS. – Vi har vært litt bortgjemt borti gata, men det har absolutt ikke hindret oss, vi har aldri hatt så mye handel over disk som nå. Konsernet har lagt mye ressurser i butikk, TOOLS skal være gjenkjennelig over alt, uansett hvor man handler. TOOLS skal dessuten være for folk flest, om man er privatkunder eller proffkunder, selv om vi kanskje er mest kjent for det sistnevnte, sier Pål Andreassen.

Sammen med sine kollegaer Otto Jacobsen, Patrick Pettersen og butikksjef Margareth Vågnes betjener de gamle og nye kunder med stort fokus på god og personlig service. – Det at vi har så høy personlig servicegrad gjør nok at vi har kommet dit vi har tross konkurranse fra andre i nærområdet, sier Pål. Og han vet hva han snakker om. Han har nemlig vunnet prisen for ” årets selger” både i 2012 og 2014. Han kan fortelle at butikken hadde en økt omsetning på 25% i 2014, og forventet omsetning i 2015 er på 20 millioner kroner, på fire årsverk tilsammen.

– Vi har mange trofaste kunder, og personlig relasjoner er vi gode på. Det legges stor vekt på både fagkunnskap og å skreddersy et tilbud i samsvar med kundenes daglige ønsker og behov. Vi er ute på veien og vet etterhvert mye om hva kundene våre trenger, sier Pål.

Samarbeid med det nye sykehuset
TOOLS har hatt mye leveringer til det nye sykehuset på Kalnes, og har blitt store på arbeidsklær og teknisk vern. Gjennom det samarbeidet har vi også utviklet nye kundeforhold, som vi bestreber oss på å ta godt vare på fremover, sier Pål. – TOOLS er kjent for høy leveringspresisjon, og har Nordens lengste lagerhylle med ca. 350 000 artikler.

Alt som bestilles før kl. 13.00 har kunden på døren dagen etter. Varen plukkes ut i løpet av dagen og kjøres direkte ut til kunden fra de to  sentrallagerne i Sverige. Det store utvalget gjør det mulig å tilby en stor mengde tjenester, alt fra opplæring, til kontroll av sikkerhetsutstyr og leveringsløsninger.

Et stort utvalg og leverandørens evne til å velde riktig kan være avgjørende for kundens arbeidsdag. Vi bistår i valg av riktige produkter og skreddersyr optimale leveringsløsninger slik at arbeidet blir utført på en effektiv og sikker måte, avslutter Pål Andreassen.

Related posts

Bogerud Tekstil er 50 år

mortensen

Vikarkompaniet AS – Suksesskonsept runder hundre millioner i omsetning etter 5 år

mortensen

Bemanningsbyrå med suksess

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy