Image default
Bedrift Høyda

Kreatif AS med nytt konsept Nettbutikk for alle

Høyda området inneholder et utall av selskaper med varierte profesjoner. Her finnes alt fra skomaker, banker og digitale spesialister som utvikler og markedsfører sine egne produkter med stort hell. Kreatif AS er et slikt selskap med et vareutvalg som ligger på øverste hylle i teknisk utvikling og funksjonalitet.

De fleste leverandører av produkttypen vi produserer og markedsfører er av meget høy kvalitet og integreringsevne, sier Knut Erik Bakken, da han tar oss i mot i smakelige og fine lokaler i Rabekkgata 9. 

For å finne vår lomme var vi enige om at dette måtte ligge i brukervennlighet og tilpasningsevne for den enkelte nettbutikkeier. Ikke minst også hos nettbutikkenes kunder, som skal lete opp sine varer og foreta kjøpene derfra.

Lav inngangsterskel
Kreatif AS har valgt en meget kundevennlig inngang til sine nettbutikker. Her er ingen skyhøye leier og lisensavgifter. For å bistå med oppstart av nettbutikkene, har Kreatif et konsept hvor de sammen med sin kunde foretar en markedsvurdering av markedet hvor nettbutikken skal ha sitt virke. Deretter deler de risikoen ved oppstarten, ved at de setter hele butikken i gang, uten at det utveksles en eneste krone. 

Friggstore
Kreatifs fortjeneste vil ikke komme før nettbutikken begynner å tjene penger. Da vil det tilfalle Kreatif en liten prosentdel av omsetningen i nettopp nettbutikken. På den måten mener Kreatif at de vil vokse sammen med sine kunder, og vil ha god lønnsomhet ved å levere fullverdige og konkurransedyktige løsninger.

Selger og styremedlem i Kreatif AS – Knut Erik Bakken, sier at nettbutikken er bygget på Kreatifs egenutviklede plattform – Friggstore. Dette er vi meget stolte av og den leverer fantastisk både i stabilitet og funksjonalitet. Friggstore plattformen tillater at vi samkjører og integrer de aller fleste regnskap og fakturerings systemer. Den er moduloppbygget og gir dermed tilgang på enkle metoder for endringer og oppdateringer av butikkens innhold og enkel oppgradering til neste modell/nivå av nettbutikkene som leveres i fire nivåer. Friggstoreplattformen integrer også alle kjente betalingsformer for nettbasert handel.

Sky basert
Alle Kreatifs nettbutikknivåer er basert på teknologi som gir lagring i skyen. Dette betyr i praksis at du som kunde til enhver tid kun operer med den seneste og beste versjonen av din nettbutikk. Ingen overraskende oppdateringsutgifter, smiler Bakken mens han trekker pusten. 

Valgmuligheter
Mange reagerer når de hører at det skal koste prosenter av omsetning. Ingen problem mener Bakken. Ved inngåelse av kontrakt, så foretar vi beregninger og analyser som viser deg de muligheter som ligger til grunn for satsning på en Friggbasert nettbutikk. Det kan være prosentfortjeneste, eller vanlig månedlige lisensavgifter. Alt etter hva som er det mest lønnsomme for alle parter. 

Vi mener det skal være et produktivt samarbeid til det beste for alle deltagende parter – sier Bakken til slutt, og legger til at vi skal vokse sammen og føre en samarbeidene front til enkel netthandel for alle.

Så vårt motto er: «Netthandel – overalt»

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Det er langt ned til fjell på Ekholt og Høyda

mortensen

Grand Barber Herrefrisør med storfint politikerbesøk!

mortensen

Høyda «verdens beste oppvekstområde»

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy