Image default
Helse & Velvære Lilleeng Helsepark

Velværekveld for han og henne

Siste dag i marsmåned var det duket for arrangement på Lilleeng Helsepark. Sammen med sine medlemmer fra Lilleeng Velværesenter, samt to gjesteaktører fra Lilleeng Helsepark, inviterte På Høyda midt i Moss til kveldsarrangement med fokus på helse og velvære.

Her fikk 50 gjester som hadde sikret seg en gratisbillett ta del av et arrangement med preg av hverdagsluksus, hvor de fikk bli bedre kjent med kveldens 8 aktører som besto av lokale bedrifter på Høyda. 

Kveldens aktører

Her fikk aktørene Ekroop Beauty, Naprapat Amundsen, Rosenvinge Kropp & Helse, Royal Thai Massasje, Svangerskapsterapaut Doula June og Wenches Terapi fortelle om sin bedrift og formidle hva slags behandlinger og produkter de kan tilby sine kunder, i tillegg til å demonstrere behandlingsteknikker og svare på spørsmål. Gjesteaktører fra Lilleeng Helsepark var også til stede på arrangementet og kveldens gjester fikk omvisning av det nyoppussede treningssenteret til ACTIC, samt lære mer om hva slags trening som tilbys her. Frisørsalong Studio S Hårdesign hadde utsalg av produkter for hårpleie og styling fra Maria Nila, i tillegg til andre tilbud. 

Underholdning 

Gjester på arrangementet fikk nyte en profesjonell musikkopptreden fra musikkelever ved Kirkeparken Videregående skole. Ina Marie Øverland og Håkon Olavssønn Berg fremførte vakker musikk i form av Queen sin “Love of my life” og Kaizers Orchestras “Hjerteknuser”. Unge talenter med en lys fremtid i musikkbransjen.

Mange gjester tok nytte av kveldens gode tilbud og kjøpte både gavekort, produkter og booket behandlinger til rabattert pris fra kveldens aktører.10 heldige vinnere fikk dra hjem med gavekort til gratis behandlinger som var sponset av aktørene. Mange uttrykte stor entusiasme for arrangementet og takket for en hyggelig kveld i det de mottok to goodiebags og en ACTIC treningsbag som de fikk med seg hjem.

Tekst: Nathalie Engebretsen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Elinas Massasje – og velvære

mortensen

Ny gestaltterapeut tilbyr utendørs samtaleterapi

mortensen

Velvære for hele kroppen

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy