Image default
Helse & Velvære

Tannféen i Moss har all grunn til å smile!

Tannféen utvider med flere klinikker på Østlandet i løpet av 2021, ganske enkelt fordi det smarte konseptet har ført til økt etterspørsel etter rimeligere tannlegetjenester.

– Vi ønsker å gi flere kundene et tannlegetilbud som både er tilgjengelig og langt rimeligere enn det som allerede eksisterer, forteller Simen Syrrist, utviklingsansvarlig i Tannféen i Moss. For oss er det viktig å tilby tannlegetjenester av høy kvalitet og god service. Det er viktig at åpningstidene er gunstige for våre pasientene. Derfor har vi åpent mellom 08.00 og 20.00 på hverdagene, så pasientene kan komme til oss etter vanlig arbeidstid. Passer ikke det, har vi også åpent fram til klokka 17.00 på lørdager, fortsetter han.

Mer enn 8500 Tannfée pasienter i Moss

Derfor startet Nils og Lena Sundling klinikken sammen med Christian Wehn i Moss i 2013. Alle har fortsatt aktive roller i selskapet, som nå åpner en avdeling. i Sarpsborg i løpet av mars-måned, i tillegg til ytterligere tre klinikker på Østlandet i løpet av sommeren.

Når man tenker på at Norge er det landet i Norden med minst finansiering. til tannhelse for den voksne befolkningen, er det behov for gode behandlinger til en redusert pris.

– Vi startet bedriften i Moss med to tannlegestoler og enkelt utstyr. Nå har vi i alt seks velutstyrte klinikker med til sammen 20 tannleger. De svært kompetente tannlegene våre kommer fra Baltikum. har høy utdannelse og lærer seg norsk på relativt kort tid, forklarer Syrris. Han forteller også at bare i Moss har de over 8500 fornøyde pasienter.

Halvparten har tannlegeskrekk

Når det gjelder tannlegeskrekk, har Tannféen erfart at litt ekstra tid med god og rolig kommunikasjon hjelper. – Visstnok lider nesten halvparten av befolkningen av tannlegeskrekk i større eller mindre grad. Da er det viktig at man bli møtt av smilende fjes, føler seg velkommen og blir godt i varetatt. Den norske tannhelsen er derimot bedre i Norge enn i mange andre land, ifølge noen av Tannféens tannleger. Vi tilhører fluorgenerasjonen som har brukt tannkrem med fluor siden 1960-tallet. Selv om sukkerinntaket har økt, er nordmenns tannhelse forholdvis god.

Populære trender

De siste årene har kosmetiske tannbehandlinger skutt i været. Bilder av vakre Colgate-smil på sosiale medier frister nordmenn til både å bleke og rette opp tennene sine.

– Vi har sett en økning i usynlig tannregulering hos voksne de siste årene. I tillegg har tannbleking vært populært en stund, forklarer Syrrist. Dette er tegn på at folk flest ønsker å ta vare på tennene sine og opprettholde god tann- og munnhygiene, fortsetter han. Det gjør også at behovet for flere tannklinikker øker. Tannféen har satt seg som mål å ha 20 klinikker i Norge innen 2024, slik at enda flere kan benytte seg av et rimeligere tannlegetilbud. – Vi har en forretningsmodell som vi tar i bruk når vi åpner en ny klinikk, forteller Syrrist. Den fungerer bra for både oss og pasientene, så alle blir fornøyde, smiler han.

Tekst og foto:  Ellen-Marie Kristiansen

Related posts

En møteplass kan være så mangt

mortensen

Ny gestaltterapeut tilbyr utendørs samtaleterapi

mortensen

Velværesenteret i Lilleeng helsepark NADA-akupunktur

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy