Image default
Lilleeng Helsepark

Ikke glem refleks til hunder og katter

På mørke høstkvelder er det viktig å bli sett langs veien, ikke minst for våre firbente venner som gjerne svinser litt frem og tilbake når de luftes. Det er viktig at vesenene i begge ender av snora er synlige i trafikken mener Kristine van Rijn i butikken «Våre 4bente Venner» i Lilleeng Helsepark.

Det virker som om folk har fått øynene opp for viktigheten av å bruke refleks – mener Kristine van Rijn. Kunder som kommer inn og kjøper refleksvester både til seg selv og til kjæledyret øker stadig. Vårt utvalg kan som regel tilfredsstille de fleste – legger hun til, og peker på at dette gjelder både hunder og katter.

Reflekshalsbånd til katter

Katter liker som regel ikke å ha på seg vest eller sele. De fleste av dem går jo også løse på sine lufteturer i nabolaget. Et litt bredt halsbånd med en tydelig refleks er da som regel en god løsning. 

Vi har et godt utvalg av størrelser som kan passe de fleste vanlige katter. Dette er en billig forsikring som kan redde din katts liv, og spare bilføreren for den ubehagelige opplevelsen av å kjøre på noe levende. Mål kattens omkrets rundt halsen, så finner vi noe som passer – sier van Rijn, og mener at dette vil øke sannsynligheten for at katten kommer hjem om kvelden.

Mye til hunder

Til hunder er utvalget noe bedre – sier van Rijn videre. Her har vi alt fra halsbånd til seler og ikke minst vester og dekken som er godt utstyrt med gode reflekser. Mange små hunder er heller ikke utstyrt med så kraftig dekkende pels, så de blir ofte tilsett med et refleksdekken som er foret med et godt og varmende fór. Disse er populære – smiler Kristine og forteller at det selges ganske mye av denne typen dekken. 

Spesielt i de små størrelsene. Hunden holder varmen over ryggen, og beholder bevegeligheten den ønsker med bena. Hvis du spør hundene, liker de nok den løsningen best – ler Kristine og er sikker på at spesielt hanhundene, som kan løfte på benet uten at noe klesgreier kommer i veien.

Halsbånd med lys

Vårt utvalg er mangfoldig – smiler Kristine og viser oss et utvalg av ulike halsbånd som er utstyrt med lys i flere farger. Det er blinkende og lett iøynefallende lys som hjelper hunden med å bli sett, samt at eieren kan se hvor den er hvis den løper løs på egnede lufteplasser. Det er mange fine løsninger her i butikken, og det gjelder ikke bare for dyrene, men også for eierne som bør utstyre seg med reflekser nå når høstmørket setter inn.

Her hos «Våre 4bente Venner» har vi et godt utvalg som kan hjelpe våre kunder til å bli sett i mørket – avslutter Kristine van Rijn og ønsker alle velkommen til en hyggelig handel og dyreprat.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Frisørsalong Studio S Hårdesign AS Godt etablert i Lilleeng Helsepark

mortensen

Ny gestaltterapeut tilbyr utendørs samtaleterapi

mortensen

Velværekveld for han og henne

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy