Image default
Helse & Velvære

Velvære for hele kroppen

Lilleeng Velværesenter er allerede godt i gang i den nye Helseparken på Høyda, og de seks ulike aktørene har hele kroppen i fokus og lover velvære fra topp til tå. De jobber jobber alle med både velvære, estetikk og helse, men innen ulike fagområder. Vi tok turen innom for å bli bedre kjent.

I Velværesenteret finnes Kabona Klinikken, Østfold Refleksologi, Sibyls hud, kropp og helse, Royal Thai Massasje, Høyden Hudklinikk og Sørby Dialog. (Kognetiv Terapi).

– Vi er veldig fornøyde med å ha flyttet inn i Helseparken, både med tanke på det interne samarbeidet oss i mellom, men også fordi vi er en del av et større fellesskap, sier Wanja Jægersen Abad fra Sibyls hud, kropp og helse. Selv om vi jobber med hvert vårt er vi opptatt av å dele kunnskap og generere kunder til hverandre.

– Hva ønsker dere som senter å gi til kundene?
– Vi ønsker at folk skal føle at de får profesjonell hjelp, føle seg ivaretatt og ha et ønske om å komme tilbake. Rett og slett et sted som folk vil bruke, ikke bare én gang. Vi har hele tiden kunden i fokus, sier hun.

Fra venstre Wanja Jægersen Abad( Sibyls ) og Kristin Blomberg fra (Høyden Hudklinikk) er to av aktørene i Velværesenteret.

Fleksibel arbeidstid
– Vi tilbyr behandlinger både på ettermiddag og kveldstid og i helger. Mange av våre kunder er opptatt på dagtid og har kun mulighet til å komme etter jobb. Vi tilpasser oss kundens behov, ikke omvendt, sier Wanja. Hos oss får du som kunde alt på et sted, og vi ser allerede effekten av dette. Mange starter gjerne behandlingen hos en av oss, og blir interessert i hva de andre driver med. En positiv synergieffekt, altså mereffekt for oss som aktører på senteret.

Nå er det klargjøring av sommerkroppen som er i fokus, vi har laget pakkepriser på ulike typer behandlinger og håper mange vil benytte seg av dette.

– Noen eksempler på hva dere tilbyr?
– Til sammen har vi et bredt tilbud både når det gjelder hud og kropp generelt. Vi tilbyr ulike typer hudpleie, negler, peeling, kroppsbehandling, og figurforming.

Når det gjelder mer helserelaterte behandlinger har vi både blodanalyse med kostholdsveiledning, refleksologi og fotterapi. Vi går inn i sesong for bryllup og sosiale sammenkomster, og det kan lønne seg å starte allerede nå, sier Wanja. Av behandlinger for kan nevnes; detox, fettsmelting, urtebehandlinger, massasje og manikyr. Vi tilpasser behandlingene etter kundens ønske og behov, sier hun.

Massasje og samtaleterapi
De to siste aktørene i Velværesenteret er Royal Thai Massasje og Sørby Dialog. Thai massør Mayuri Johnsen har mer enn 28 års erfaring og utfører tradisjonell thai massasje etter urgamle prinsipper og tar i bruk zenlinjene for energibalansering.

Massøren manipulerer vanligvis en håndfull av store zenlinjer ved å trykke på bestemte punkter langs de viktigste linjene. Dette gir thaimassasjen en unik egenskap som «helende» og effektiv terapiform i behandlingsøyemed av visse sykdommer da selv de indre organer stimuleres. De som vil myke opp ledd og øke fleksibiliteten har nytte av thaimassasjen.

1.april begynte Hildegunn Pettersen Sørby, som driver Sørby Dialog. Hun er utdannet kognetiv terapeut gjennom Dialoggruppens utdanning som har som formal å hjelpe mennesker med bevisstgjøring, i den hensikt å skape bedre helse, egenutvikling og tilstedeværelse i eget liv.

Behandlingen er helserelatert og følger lov om alternativ behandling. Sørby driver lindrende samtaleterapeutisk behandling og tar i mot enkeltpersoner, par til samlivsterapi og barn og unge.

Kosmetisk akupunktur

Velværesenteret har knyttet til seg en kosmetisk sykepleier som er tilstede ca en gang i måneden. Dette tilbudet har vært veldig populært til nå og vi opplever allerede køer og ventelister, sier Wanja. Kosmetisk akupunktur skal blant annet styrke hudens immunforsvar og gjøre den fastere, klarere og sunnere. Behandlingen er et naturlig alternativ til innsprøytninger av botox og sterke medisiner mot hudproblemer og aldringstegn.

Dersom man ønsker mer informasjon er det bare å ta kontakt med meg, sier Wanja.

Studio S Hårdesign
Frisørsenteret flytter inn i løpet av april og selv om de holder til litt borti gangen for oss, ser vi for oss et naturlig samarbeid.

Vi har allerede hatt et møte sammen og ser frem til å kunne jobbe tverrfaglig. Vi har et ønske om at folk skal ta turen innom oss for å slå av en prat og se hva vi driver med.

Vi tilbyr gjerne en omvisning i våre flotte, nye lokaler, avslutter Wanja.

Tekst og foto: Kristin Gudbrandsen

Related posts

Tannféen i Moss har all grunn til å smile!

mortensen

Terapeutene på Øreåsen Bytter navn til Skjønnhet og velværestudio

mortensen

Naturlig melkesyre skal fjerne tatoveringer!

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy