Image default
Helse & Velvære Lilleeng Helsepark

Forebygger skader med massasje

Så fort du setter foten innenfor Velværesenteret på Lilleeng Helsepark senker roen seg i kroppen. På vei inn til de omtrent 15 behandlerne spilles behagelig behagelig musikk, og nestent innerst finner du massør Siv Nyborg i Rosenvinge Kropp & Helse. Nå ønsker hun nye og eksisterende kunder velkommen!

– Jeg er både ny her og ny i byen, forteller Nyborg. Hun tente de første stearinlysene i massasjestudioet i januar. Tidligere har hun jobbet mye i Fredrikstad, hvor hun også bor, og nå fordeler hun tiden sin mellom Velværesenteret på Lilleeng Helsepark i Moss og Embla Helse & Velvære i Fredrikstad. Her tilbyr jeg både klassisk massasje, aromamassasje og litt tøffere sportsmassasje forklarer Siv. Det er også mulig å få såkalt triggerpunktbehandling mot muskelknuter. 

– Fordelene med massasje er mange, og for mange handler det om å holde kroppen i gang. Rett og slett vedlikehold. Jeg anbefaler ofte at man kommer på behandling for å forebygge skader, enten du har vonde kontorskuldre eller driver med trening. Noen trenger også bare et pusterom i hverdagen, forteller hun. 

Fra veska drar hun frem et verktøy som ser ganske brutalt ut. Det kalles et T-Tool, og blir nesten som en forlengelse av hendene for massasjeterapeuter. Man får jobbet med bindevev og muskulatur på en helt annen måte, forklarer Nyborg. – Det går dypere enn det man får til med hender og fingrene.

Siv instruerte sin første gruppetime på treningssenter i 1999, og siden har hun bygd på med videreutdanning. Hun er både personlig trener, rehabiliteringstrener og massør. Hun forklarer at det var helt naturlig når hun jobber mye med rehabilitering av skader. 

– Jeg tilbyr tilrettelagt treningsveiledning, og kundene mine får både et tilpasset treningsprogram og PT-timer. 

Velværesenteret er stort, og tilbyr alt fra skjønnhet til helse. Nyborg forteller om fordelene ved å samarbeide. – Vi er flinke til å bruke hverandre, og jeg henviser gjerne kundene mine til de andre her om jeg ser behov som jeg ikke kan dekke, forklarer hun. Avslutningsvis avslører hun at de jobber med planleggingen av et stort, felles arrangement som går av stabelen til høsten. – Da skal vi virkelig få vist frem alt Velværesenteret har å by på, avslutter hun.

Tekst og foto:

Lasse H. Hansen

Related posts

Terrigeno – Suksess under pandemien

mortensen

Nuovo – effektivt velvære

mortensen

Ekholtløpet skapte folkefest nok en gang

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy