Image default
Helse & Velvære

Coach på plass i Lilleengparken

Siden 2008 har Lene Thøgersen Røine drevet med mental trening og coaching. Fra sine nye lokaler i Lilleeng Helsepark leverer mossejenta en lang rekke tilbud som skal gjøre folk i alle aldre sterkere, tøffere og bedre i stand til å takle hverdagen.

Lene Thøgersen Røine driver firmaet Rå i hue i kontorer hun leier av Vansjøklinikken i Lilleeng Helsepark.

– Jeg ønsker at de som benytter seg av mine tjenester skal bli litt nettopp det, mer «rå i huet», smiler hun.

Alle aldre
Siden 2008 har hun bidratt med kurs og foredrag, en-til-en samtaler og andre former for mental trening.

– Jeg er instruktør i Silvametoden, et verdensomspennende program i personlig utviklig.

Av kurs kan jeg nevne at jeg er kursholder for Næringslivets skole, som er kursvirksomheten til NHO. Utover det holder jeg spesialtilpassede kurs og foredrag for bedrifter og grupper, men også åpne kurs for forskjellige aldersgrupper med forskjellige temaer.

Blant de spesialtilpassede kursene er hukommelseskurs for eldre, og og kurs for ungdom slik at de blir bedre i stand til å takle ungdomstiden. Lene Thøgersen Røine har også kurs i stressmestring.

Idrett
Blant annet har hun også hjulpet idrettsutøvere som har ønsket å bli tøffere mentalt. Snart kommer hun også med et tilbud til idrettsungdom hvor formålet er å gjøre dem «råere i huet».

Lene har også vært engasjert i Moss Fotballklubb, den gang Tor Thodesen var trener for A-laget. – Jeg var blant annet med Moss FK på treningsleir til Tyrkia. Der traff jeg Mette Myrvang fra M-Travel, som arrangerte og
organiserte treningsleiren. Det ble starten på et annet spennende samarbeid, sier Lene Thøgersen Røine.

Mette Myrvang arrangerte nemlig også årlige jenteturer til Tyrkia, hvor mental trening og coaching er blant tilbudene. Og nå neste års tur var dermed coachen fra Moss med på jenteturen.

– På disse turene er mental trening ett av mange tilbud. På det meste har det vært over 40 jenter på tur. Deltakerne har i alder variert fra 20 til 83 år. En utrolig spennende gruppe å jobbe med.

Målet er å gi jentene en «wake up», gjøre dem tøffere slik at de gir litt mer blaffen. Jeg har fått mange tilbakemeldinger fra jenter som har deltatt som har blitt tøffere, som har blitt flinkere til å mestre stress, tørre mer og ta grep i livet sitt. På turene har jeg i løpet av en uke sett jenter som har gått fra å være persiller til å blomstre skikkelig. Det gir jobben min mening.

– Med å ta grep i livet så mener jeg ikke at de skal ta skilsmisser så fort de kommer hjem dersom forholdet er litt lunkent. Snarere tvert i mot har jeg fått tilbakemeldinger fra jenter som har fått parforholdet til å gløde igjen. Så gutter, å sende jentene på denne turen er en god investering, ler hun og forteller at årets tur går fra 23. april til 30. april.

– Selv om det er kort frist så er det fortsatt mulig å melde seg på. Jeg kan love at det aller viktigste på turen er at man har det hyggelig, at jentene får sjansen til å tenke kun på seg selv noen dager samtidig som de som ønsker det kan få litt påfyll av både inspirasjon, mental trening og overskudd.

Tore Kubberød (tekst og foto)

Related posts

Ny gestaltterapeut tilbyr utendørs samtaleterapi

mortensen

Fotskanner hos Tools AS

mortensen

La barten gro!

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy