Image default
Interiør

Møbelgalleriet AS; Møbler og kunst på Høyda

Vårt ønske er å fremstå som en møbelbutikk med fokus på tradisjonsrike møbler av Norsk og Nordisk design – sier daglig leder av Møbelgalleriet – Ann-Karin Justad. Oppussingen av butikken håper vi vil gi et inntrykk av rolig og behagelige omgivelser som fremhever våre kvalitetsmøbler på en god og fremtredende måte. 

Det er lagt ned mye jobb og planlegging i oppussingen av butikken vår – smiler Justad. Selv om vi ligger vegg i vegg med Slettvoll møbler, ønsker vi å skille oss ut og framstå som en tradisjonsrik butikk for salg av møbler. Resultatet viser at vi langt på vei har klart å oppnå nettopp dette. Vi er jo en frittstående møbelbutikk, som selv velger hvor vi vil gå til innkjøp av møblene vi selger.

Kortreiste møbler

Med satsning på Norsk og Nordiske leverandører, samt møbler som hovedsakelig er produsert i Norden, gir det oss en varebeholdning som ikke har all verdens reiselengde. 

Kvalitet og holdbarhet er viktigere enn noen gang – både hva angår håndverk, men også at designet overlever midlertidighetens trender.

Derfor finner du både gamle og nye ikoniske møbler tegnet av Nordens fremste designere – produsert av håndverksfolk ved fabrikkene til våre leverandører.

Tidløs design med lang levetid er en god investering, godt å omgi seg med, og ikke minst godt miljøvern. De møblene du finner utstilt i butikken kan leveres i et utall varianter, og kan skreddersys etter din smak og dine behov.

Hos Møbelgalleriet Moss møter du høy kompetanse og engasjement innen møbel- og interiørfaget, og vi veileder deg gjerne rundt oppgraderingen av deres hjem. 

Kunst og møbler

Dette begrepet hører sammen. Hos Møbelgalleriet har de samarbeide med kjente kunstnere som vil vise frem sin kunst sammen med utstilte møbelgrupper. Dette skaper et naturlig miljø rundt de ulike verkene og gir dem en naturlig tilværelse. Uten tvil er et møblert miljø rundt bildene med på å løfte de ulike verkene frem. En utrolig god ide som ventelig vil være positivt for begge parter. For tiden er det et samarbeid med kunstneren Ina Bache-Wiig hos Møbelgalleriet. 

Bache-Wiig er en uredd ung kunstner som allerede har oppnådd stor anerkjennelse. Hun har deltatt på Høstutstillingen tre ganger og er gjentatte ganger innkjøpt offentlig. Dette er en kunstner som alene vil kunne trekke mange beundrere til Møbelgalleriet som virkelig har funnet en nisje for fremstilling av hennes verker. Og det skal jo også legges til at de utvalgte møblene også blir løftet frem av de vakre bildene på veggene. En selvskreven vinn – vinn situasjon.

Vakre møbler og god service

Også en kombinasjon som virker tiltrekkende på våre kresne kunder – forteller Justad. Dette, sammen med gode kunnskaper om produktene som selges, har Møbelgalleriet trukket til seg kunder langt utenom sitt nærområde. Justad sier videre at de har jevnlige besøk av kunder fra Oslo til svenskegrensen og en del som hører til på den andre siden av fjorden. Vårt gode navn og rykte spres jevnlig, og mange stikker innom på vei til hytta o.l. 

Vi har mye leveringer. Da det de fleste av våre modeller leveres ferdig montert, vil de naturlig kreve litt større transportløsninger. 

Vi leverer da møblene, setter de på plass og fjerner emballasjen. Dette faller ofte langt rimeligere enn å leie henger eller varebil, samt kjøre ofte lange strekninger.

Vi har hatt en jevn økning siden re-åpningen etter pandemiens lockdown, og gleder oss til fortsettelsen. Men vi minner om at vi er en ren møbelbutikk. Leter du etter tilbehør og stæsj, kan vi nok ikke hjelpe deg – smiler Justad til slutt.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Kjøkken tilpasset på millimeteren

mortensen

Adam hjelper deg med å finne ut hva du brenner for

mortensen

Åpnet Lille interiør i stor skala

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy