Image default
Interiør

City Syd Blomster er tett på trendene

Selv om juletiden nærmer seg med stormskritt, så har fortsatt ikke de tradisjonelle juleplantene gjort sitt inntog hos City Syd Blomster i Varnaveien 35. Der bugner det fortsatt av trendplanter og gamle klassikere i et bredt spekter av farger og fasonger. Spesielt et produkt har stor etterspørsel forteller butikkeier Ida Adolfsen.

– Akkurat nå er store grønne planter i vinden som aldri før. Det er nesten slik at jo større, jo bedre. For de som ønsker litt mindre utgaver, så har vi jo selvfølgelig det også, forteller hun.

Treffer mange på Instagram
Som faghandel innenfor Interflora-kjeden har den lokale blomsterbutikken i Varnaveien mange ben å stå på. Hvis noen ønsker det lille ekstra, ja da er City Syd Blomster dette rette stedet å oppsøke. Mange av butikkens litt spesielle henvendelser kommer etter at kunder har fått tips og ideer via butikkens Instagram-konto. En satsing på sosiale medier har gitt god avkastning forteller Adolfsen.

– Både vi som butikk og kjeden som helhet er flinke til å utnytte mulighetene som ligger i sosiale medier. Vår Instagram-konto har mange faste følgere og flere av disse er stadig innom etter å ha sett bilder av blomster og planter som de kunne tenke seg å pynte opp med hjemme. Mange er opptatte av det litt unike og det har vi muligheten til å hjelpe de med, forteller hun.

Det litt spesielle
Det har vist seg at stadig flere er ute etter det litt spesielle på denne tiden av året. Unike blomster og planter som virkelig setter prikken over den berømte i`en når det kommer til pynting av eget hjem. Da er det godt å ha en faghandel i rygger, forklarer Adolfsen.

– Vi snakker jo her om kunder som ikke er ute etter det masseproduserte. De vil ha det litt utradisjonelle og da må vi ofte henvende oss utenlands. Spesielt i Holland har vi mange småleverandører som driver det vi kan kalle for utradisjonelt, og det de produserer har vi tilgang på. Det hender faktisk at vi tar inn varer fra flere av disse opptil et par ganger i måneden, forklarer Adolfsen som står i startfasen til å skifte drakt på butikken. Nå blir mye av det litt spesielle skiftet ut med det langt mer tradisjonelle slik som julestjerner og kranser. Kanskje man også kan få det med en litt personlig vri?

Tekst Petter Andresen

Related posts

Filterrevolusjon hos Skousen Hvitevarer

mortensen

Kjøkkenfokus hos CarlsenFritzøe

mortensen

Nå er det fransk finesse som gjelder for Øvereng Interiør

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy